2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی میتونم یک سوال بپرسم اگ کسی تو پروفش نوشته دسترسی ب اطلاعات این کاربر امکان پذیر نی یعنی تعلیق شده؟؟واگ تعلیق بشه تو خصوصی بهش پیام بدی میتونه جواب بده یا کلن اکانت ازدستش خارج شده؟ 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
اسی میتونم یک سوال بپرسم اگ کسی تو پروفش نوشته دسترسی ب اطلاعات این کاربر امکان پذیر نی یعنی تعلیق ش ...

آره تعلیق شده تو خصوصی چطور بهش پیام بدی وقتی تعلیقه؟

آره تعلیق شده تو خصوصی چطور بهش پیام بدی وقتی تعلیقه؟

اددش دارم نرفتم اول رو پروفش رفتم پیام نوشتم نوشت ارسال شد ولی پیامی ک دادم ت لیست پیاما نیست رفتم ت مخاطبام دیدمش زدم روش نوشته امکان پذیر نی اطلاعاتش ولی پیام ک دادم پیش من نوشت ارسال شد میگم اگ تعلیق باشه واقعا پیام منو نمیبینه؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.