2777
2789
عنوان

بیماری جدید

146 بازدید | 7 پست

بچه ها من هر ماه یا هر دو ماه یبار ی ویروس شبیه کرونا میگیرم ینی همیشه همین بوده توی گلوم جوش میزنه ب شدت درد میگیره و سرفه میکنمو دمای بدنم میره بالا و استخوان درد میگیرم

حالا دو سه روز ی ویروسه چیه گرفتم کل سرم انگار باد داره از داخل

فقطم ابریزش بینی دارم و از چشمام اشک میاد جوری ک سرمو نمیتونم پایین کنم استخوان درد و گلو دردم دارم و خیلی کلافه هستم این ویروس جدیده؟ کسی هس گرفته باشه؟ 

امپول و ایناهم زدم

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊

منم همش سرما خورده بودم بد جور حالم بد میشد بعد رفتم متخصص گفت حساسیت داری از کرونا که گرفتی ریت حساس شده

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه سنگ کلیه نداری یا کلیه هات سنگ ساز نیست سعی کن روری یه دونه قرص جویدنی ویتامین سی بخوری

حتما جویدنی باشه( جوشان معده درد میاره بعد مدتی)

ویتامین سی برای جلوگیری از کرونا عالیه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
2803
منم همش سرما خورده بودم بد جور حالم بد میشد بعد رفتم متخصص گفت حساسیت داری از کرونا که گرفتی ریت حسا ...

ینی منم ریه ام حساس شده؟ چیکار کردی ؟ خوب سدی؟

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊
ینی منم ریه ام حساس شده؟ چیکار کردی ؟ خوب سدی؟

هیچی گفت باید چند ماه زیر نظرم باشی دارو هی بدم سه ماه بخوری دوباره دارو بدم سه ماه بخوری هی نمونه بگیریم بینم خوب شدی یا نه من نرفتم دیگه هنوز خوب نشدم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
2804