2777
2789

فوت پدرم بییییی نهایت ترسیدم کم اوردم شوکه شدم پیرشدم و بگم مردم دروغ نگفتم فقط ب اجبار بخاطر عزیزای دیگم ب زندگی ادامه دادم😭

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  

همیشه حرفا توی دل جاشون قشنگتره امضام🌹

از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه همیشه تلاش زیادی برای خوشحال کردن اطرافیانم میکنم ولی نتیجش برعکسه 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
جایی که دیدم هیچ وقت نمیتونم از بدبختیم فرار کنم مهم نیست کجا برم و چیکار کنم

ادما ای پرتت می‌کنن ب امید اینکه بشکنی..نمیدونن ازت صخره میسازن..نا امید نشو باشه؟🌱

جایی ک احتیاج داشتم حرفامو ب یکی بگم از شکستم بگم اما هیییچکس محرم نبود. دلم میخواست مامانم میومد می ...

تهش یه تو میمونی برای خودت..از کسی نباید توقع داشت🌱

ادما ای پرتت می‌کنن ب امید اینکه بشکنی..نمیدونن ازت صخره میسازن..نا امید نشو باشه؟🌱

من بعدازدواجم کلا کم آوردم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بدترین لحظه ها رو داشتم اما برا هیچ کس تعریف نکردم چون معتقدم فقط خودمم میتونم شرایط درست کنم کاری از کسی برنمیاد

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

وقتی ولم کرد. قشنگ صدای قلبمو شنیدم که شکست. وقتی یادم میوفته من برای این باهاش بودم که حالشو خوب کنم، و اون چقدر با من نا عادلانه برخورد کرد و غرورم رو با رفتنش شکوند. دوستش ندارم دیگه ولی یه حس بدی رو به جا گذاشت. جوری که تا قبل ازدواج دوست ندارم با کسی باشم دیگه. فقط ازدواج سنتی میخوام. حتی نمیخوام عاشق طرف بشم. اولین بار بود که من اینقدر از احساسم واسه کسی مایه میزاشتم. من وقتی ازدواج کنم و مطمن بشم طرف ولم نمیکنه اونوقت شاید بتونم دلمو بدم

خرمالو خشکه هانیانگم