از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادما ای پرتت میکنن ب امید اینکه بشکنی..نمیدونن ازت صخره میسازن..نا امید نشو باشه؟🌱
من بعدازدواجم کلا کم آوردم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
وقتی ولم کرد. قشنگ صدای قلبمو شنیدم که شکست. وقتی یادم میوفته من برای این باهاش بودم که حالشو خوب کنم، و اون چقدر با من نا عادلانه برخورد کرد و غرورم رو با رفتنش شکوند. دوستش ندارم دیگه ولی یه حس بدی رو به جا گذاشت. جوری که تا قبل ازدواج دوست ندارم با کسی باشم دیگه. فقط ازدواج سنتی میخوام. حتی نمیخوام عاشق طرف بشم. اولین بار بود که من اینقدر از احساسم واسه کسی مایه میزاشتم. من وقتی ازدواج کنم و مطمن بشم طرف ولم نمیکنه اونوقت شاید بتونم دلمو بدم