2777
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 325 پست
خانم گل از جانب من که خیالتون راحت حتما میخونم روی تقویمم هم مشخص کردم فقط شما لطف کنید بگید هر ...

مرسی عزیزم 

من امشب تاپیک میزنم لینکشو اینجا میزارم

و هرروز اعلام میکنم به نیت چه کسی خونده بشه و اون پیامم لایک کنید❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو ...

عزیزم من از دیروز خوندم فقط نمیدونستم باید لایک کنم ببخشید عذر خواهی میکنم

عزیزم متن زیارت عاشورارو بزارم پیام زیاد میشه بعد بازم عده ای لایک نمیکنن و بی نظمی ایجاد میشه  ...

عالیه مرسی عزیزم  حاجتت روا انشالا ،🙏🙏🙏🌿🌿🌸🤗

اوکی من هستم. 

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya
سلام عزیزم بله مرسی از نظرتون نظرتون چیه امشب یه تاپیک بزنم و قفلش کنم و هرروز بگم به نیت فلان کس خ ...

اره اینم خوبه چون پیامای متفرقه باعث میشن خیلی شلوغ و بی نظم بشه

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو ...

سلام گلم من دیروز خوندم ولایکم کردم الانم اومدم بخونم لایک کنم خیالتون راحت باشه 

سلام گلم من دیروز خوندم ولایکم کردم الانم اومدم بخونم لایک کنم خیالتون راحت باشه 

عزیزم نخونین بعضیا رعایت نکردن و متاسفانه من دوباره با نظر دوستان دارم چله برگزار میکنم شرمنده بخدا من تقصیری نداشتم