2821
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2601 بازدید | 325 پست
شرمنده دشمنت جانم باشه ولی من الان خوندم یعنی چله لغو شده؟

اشکال نداره عزیزم الهی ثوابش به خوادتون برسه و حاجت روا بشید

بله اینجا چند نفر بدقولی کردن و گروهو به هم زدن من از فردا یا پس فردا ذوباره این چله رو برگزار میکنم و شماهارو تگ میکنم

اشکال نداره عزیزم الهی ثوابش به خوادتون برسه و حاجت روا بشید بله اینجا چند نفر بدقولی کردن و گروهو ...

عزيدم امشب وارد قمر در عقرب ميشيم شروع چله يكي از كارهايي هستش كه نبايد انجام بشه

بزارين وقتي خارج شديم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@آرزو_گلی     خانومی کمک میکنی تعداد به چهل برسه . گفتم به چهل برسونیم شماهم راضی باشین

خدا راضی باشه گلم. الان چند تفر هستیم؟

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

سلام من هر دوروز خوندم به نیت عزیزانی که نوبتشون بود ولی فرصت نکردم اعلام کنم

قبول باشه عزیزم . ی سری از دوستان وسط چله بی مسئولیت بودن و گفتن مارو حذف کن و چله بهم خورد

من مجدد برگزار میکنم و خبرتون میکنم فعلا نمیتونم چون قمر در عقربه

من خوندم دوتا 

قبول باشه .ی سری از دوستان وسط چله بی مسئولیت بودن و گفتن مارو حذف کن و چله بهم خورد

من مجدد برگزار میکنم و خبرتون میکنم فعلا نمیتونم چون قمر در عقربه

عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو ...

عزیزم چند روزی دسترسی ب نت نداشتم ولی از همون روزی که گفتید شروع کردم قشنگم اگه انلاین نبودم نگران نباشید حتما حتما میخونم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز