2777
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 325 پست
هر چله ای که بذارید من هستم و بانظم میخونم خیالتون راحت من برای دعا واینجور چیزا از دل و جون مایه می ...

قربونت بشم عزیزم❤️❤️اجازه بدین من به شما خبر میدم احتمالا امروز کنسله از فردا انشالله تاپیک جدید میزنم قفل میکنم همه بخونن و پیام نزارن

ساعات خاصی بله نباشه اما افراد چهل نفرو شما تعیین کن و به نوبت به اسمشون بخونیم دیگه م هی هر هروز نگ ...

بنده هرروز تگ کردم و نگاه بکنین پیامم هست . مجدد اعلام میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من متوجه نشدم چیشد، الان چله جدید شروع کردین ، گروه زدین، لطفا توضیح بدین؟

خیر من چله شروع کردم و بعضیا بی مسئولیتن الان بعد دوروز اومدن میگن مارو خط بزن و یکسری هم که کلا نخوندن اعلام هم نکردن . من امشب یه تاپیک میزنم لینکشو توی همین تاپیک قرار میدم و تاپیک بعدیو قفل میکنم تا با نظم خونده بشه از فردا 

شما هستی؟چون خبری ندادین

سلام من الان پیامتونو دیدم حقیقتش بنظر منم اگه یه گروه توی تلگرام یا ایتا داشته باشیم نظم بیشتری دا ...

سلام عزیزم بله مرسی از نظرتون

نظرتون چیه امشب یه تاپیک بزنم و قفلش کنم و هرروز بگم به نیت فلان کس خونده بشه و لایک کنن و این تاپیک رو باز بزارم کسی سوالی داشت اینجا بیان کنه؟

بنده هرروز تگ کردم و نگاه بکنین پیامم هست . مجدد اعلام میکنم

سلام عزیزم

بالاخره چیشد ؟

چند نفر نخوندن ؟

من ایتا ندارم

با نظر اون دوستمون ک گفتن یه تاپیک جدید بزنید و قفل کنید موافقم

هروقت ختم جدید شروع شد لطفا خبر بدید ممنون

این کاربری واگذار شده ✌️
 گلم من تلگرام ندارم اگ همین جا باشه یه تاپیک جدید خیلی خوب میشه .و اینکه من متن زیارت عاشورا ر ...

عزیزم متن زیارت عاشورارو بزارم پیام زیاد میشه بعد بازم عده ای لایک نمیکنن و بی نظمی ایجاد میشه 

حالا امشب یه تاپیک جدید میزنم و لینکشو اینجا قرار میدم و اون تاپیک رو قفل میکنم و فقط خودم پیام میزارم هرروز به نیت یه نفر اعلام میکنم 

و این تاپیک هم اگه کسی سوال داشت اینجا بپرسه

@alsaeada     @educated     @night_of_girl     @olga_slm &nb ...

خوندم اگه مشکلی نداشته باشه در ایتا بزنید تا همه دسترسی داشته باشن تلگرام برا بعضیا وصل نمیشه

منم تگ کنین اگه تاپیک جدید زدین

بازیچه نشو سازنده بازی تو باش😉😊️                         میشه برام صلوات بفرستی❤
سلام عزیزم بالاخره چیشد ؟ چند نفر نخوندن ؟ من ایتا ندارم با نظر اون دوستمون ک گفتن یه تاپیک جدید ...

سلام عزیزم

تعداد زیادی نخوندن و حتی جواب هم نمیدن و بعضیا هم الان اومدن میگن مارو خط بزن

من تاپیک جدید میزنم لینکشو اینجا میزارم 

انشالله از فردا شروع میکنیم 

خوندم اگه مشکلی نداشته باشه در ایتا بزنید تا همه دسترسی داشته باشن تلگرام برا بعضیا وصل نمیشه

عزیزم بعضیا ایتا ندارن

من همینجا تاپیک بزنم قفل کنم (توضیح دادم بالا) موافقین؟

سلام عزیزم نه مرسی . 

خانم گل از جانب من که خیالتون راحت حتما میخونم روی تقویمم هم مشخص کردم

فقط شما لطف کنید بگید هر روز چه پستی باید لایک بشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خیر من چله شروع کردم و بعضیا بی مسئولیتن الان بعد دوروز اومدن میگن مارو خط بزن و یکسری هم که کلا نخو ...

بله عزیزم منم میخونم پس لطفا یه تاپیک بزنید قفل کنید که بقیه پیام نزارن چون اینجوری گیج میشیم