2777
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 325 پست

سلام عزيزم اجرت با امام حسين(ع)🌺

بنظرم به تاپيك بزن عنوان رو بزن چله زيارت عاشورا

اسم بچه هارو به ترتيب بنويس، و قفلش كن

هروز خودت تاپيك رو باز كن يه كامنت بزار مثلا امروز روز دوم به نيت زهرا خانوم و دوباره قفلش كن كه پيام گم نشه،بچه ها بخونن و لايكش كن،لينك تاپيك جديد رو هم اينجا قرار بدين،و اگه سوالي چيزي هم داشتن اينجا بپرسن كه اونورفقط اسما باشه كه قاطي نشه،باز هرچي صلاح ميدونين 

ممنون از شما بابت زحمتي كه ميكشين❤️🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيزم اجرت با امام حسين(ع)🌺 بنظرم به تاپيك بزن عنوان رو بزن چله زيارت عاشورا اسم بچه هارو به ...

سلام عزیزدلم❤️خیلی ممنونم از نظرتون به نظرمن پیشنهاد خیلی عالی ای دادین من موافقم . منتظر نظرهای بقیم 

انشالله که حاجت روا بشین😘❤️

سلام عزیزم  استارتر عزیز من شاغلم و خیلی نمیتونم چت ها رو بخونم الان دیدم چت ها زیاد شده لطفا بهم بگید امروز به نیت کی باید بخونم؟ دیروز به نیت همون آیدی سونیا خوندم و لایک هم کردم الان میخوام نفر دوم رو بخونم 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

از من خیالت راحت باشه که حتما میخونم حالا هر روز هم میام و اعلام میکنم 

قربونت خیرشو میبینی. بحث سر تعداد همه هست. ان شاالله خدا توفیق بده .دعای دسته جمعی اثرات خوبی داره و به امیدخدا زودتر به اجابت میرسه

هر چله ای که بذارید من هستم و بانظم میخونم خیالتون راحت من برای دعا واینجور چیزا از دل و جون مایه میذارم   الانم میخواستم بعد از نماز ظهر نفر دوم رو بخونم پیداش نکردم اسمشو

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بله عزیزم درسته بخدا من بارها همینو توضیح دادم  فقط گفتم ساعت خاصی نباشه چون ممکنه بعضیا نتون ...

ساعات خاصی بله نباشه اما افراد چهل نفرو شما تعیین کن و به نوبت به اسمشون بخونیم دیگه م هی هر هروز نگیم بگیم کو امروز نوبت کیه و نفهمیم چی به چیه. و اقلا ساعت خاص اعلام نمیکنید بگین دیگه تا ده شب بخونن حتما. نه اینکه من در تاپیکتون دیدم تازه یکی دیشب حوالی ده و نیم گذشته نوشته نخوندم حالا میخونم! خب اگر ساعت شرعی رو هم حساب کنید دیگه هر روز یک زمان معین داره. بالاخره آدم بخواد ثوابی کنه یکم هماهنگی و نظم هم لازمه.

سلام من الان پیامتونو دیدم

حقیقتش بنظر منم اگه یه گروه توی تلگرام یا ایتا داشته باشیم نظم بیشتری داره و اینکه دوستانی ک نخوندن دیروز و امروز رو باهم بخونن که برسن به بقیه 

من با چله ی زیارت عاشورا موافقم 

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو ...

سلام من دیروز که اولین روز بود خوندم و پیام شما رو هم لایک کردم

اگر لازمه کامنت بگذارم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
@alsaeada     @educated     @night_of_girl     @olga_slm &nb ...

گلم من تلگرام ندارم اگ همین جا باشه یه تاپیک جدید خیلی خوب میشه .و اینکه من متن زیارت عاشورا رو از سایت کپی کنم اگر  شما نمیتوانید .چون اینجوری خیلی راحت میام تاپیک میخونم لایک هم میکنم . سپاسگزارم 🙏🌸🌿🌿🌸. 

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya
سلام عزیزم  استارتر عزیز من شاغلم و خیلی نمیتونم چت ها رو بخونم الان دیدم چت ها زیاد شده لطفا ب ...

سلام عزیزم. چند نفر بد قولی کردن و نخوندن و قراره دوباره چله برگزار بشه من به شما خبر میدم