2777
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 325 پست
عزیز من هرروز نوبت هرکسی باشه تگشون میکنم شما ندیدید و من اول تاپیک مشخص نکردم که چه ساعتی همه باید ...

اخه مگر چهله؟ نباید چهل نفر باشن دوست خوبم؟

یکی از آدابش این هست که چهل نفر برای یک نفر میخونه.

روز بعد چهل نفر برای نفر بعدی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مگر چهله؟ نباید چهل نفر باشن دوست خوبم؟ یکی از آدابش این هست که چهل نفر برای یک نفر میخونه. رو ...

بله درسته ولی منم شنیده بودم اگه چهل نفر نشد مشکلی نیست خدا مهربون تر از این حرفاست.. نمیدونم الان پیامارو بخونین علاوه بر این که اعلام نکردن نخوندن بعد دو روز میگن مارو خط بزن

شما تلگرام دارید؟

عزیز من هرروز نوبت هرکسی باشه تگشون میکنم شما ندیدید و من اول تاپیک مشخص نکردم که چه ساعتی همه باید ...

من سالها مدیر یک گروهی بودم ببین به این شکل هست که اول حالا بصورت رندوم یا قرعه اسمها رو پشت سر هم انتخاب می کنید 

نفر اول روز اول

نفر دوم روز دوم

....

....

بعد دیگه همه سر شب یا بعد نماز که انرژی ها پیوسته و بیشتره میخونن در اتوبوس خونه تو جاده هرجا...

عزیزم شما تلگرام داری؟

بله دارم ولی بسختی میشه وارد شم ! 

ایتا و بله خوبه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
من سالها مدیر یک گروهی بودم ببین به این شکل هست که اول حالا بصورت رندوم یا قرعه اسمها رو پشت سر هم ا ...

از من خیالت راحت باشه که حتما میخونم حالا هر روز هم میام و اعلام میکنم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

@ستپاقس  

@مادر_شوهر_مریم_مقدس  

@شاعراینده  

@fafa666  

@rokhsareh76  

عزیزان لطف کنید این چند صفحه اخر تاپیک رو بخونید و نظرتونو بگید و بگید یه چله جدید برگزار کنم در یه تاپیک جدید و یه گروه بزنم در تلگرام یا هرجا که راحتید

من سالها مدیر یک گروهی بودم ببین به این شکل هست که اول حالا بصورت رندوم یا قرعه اسمها رو پشت سر هم ا ...

بله عزیزم درسته

بخدا من بارها همینو توضیح دادم 

فقط گفتم ساعت خاصی نباشه چون ممکنه بعضیا نتونن 

ببخشید اشتباهی برای آرزو گلی ریپلای کردم ! 

عزیزمی

😘😘

@alsaeada  

@educated  

@night_of_girl  

@olga_slm  

@yaprakk2244  

عزیزان لطف کنید این چند صفحه اخر تاپیک رو بخونید و نظرتونو بگید و بگید یه چله جدید برگزار کنم در یه تاپیک جدید و یه گروه بزنم در تلگرام یا هرجا که راحتید