2777
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 325 پست
شرمنده تو رو خدا عفو کنید. فراموش کرده بودم عزیزم. من الان باید زیارت عاشورا بخونم؟ به نیت کی؟ 

اینجوری نمیشه که بقیه ناراضین 

من تگ میکنم هرروز ینفرو

حالا بزارید من به بقیه بگم ببینم چی میگن به شما اعلام میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه الان من تاپیک شما رو دیدم خب 

عزیزم ببخشید بچه ها نمیدونم چرا رعایت نمیکنن 

من امروز پیگیری میکنم اگه پایه های ثابت موافق بودن دوباره شروع میکنیم به شما میگم

من دیروز خوندم میدونم که شروع شده . فقط کدوم پیام رو لایک کنم ؟

مرسی عزیزم. شرمنده بچه ها ناراضین منم اینجا هرروز توضیح میدم و مدام چله رو بی نظم میکنن

من هرروز پیام میزارم یکم بگردین میبینین نوبت هرشخصو اعلام میکنم

عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو ...

سلام عزیزم من چله را دنبال کردم و میخونم ، کجا پیام فرستادید ؟

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

دیروز را و امروز خوندم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
صفحه های قبل عزیزم 

منم خط بزن لطفا...

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
اینجوری که نمیشه . خیلی بی نظمی هست . یه فکر دیگه کن مثلا یه گروه تو ایتا بزن 

والا من نمیدونستم انقدر بی نظمن

چله قانون داره اداب داره زشته . من بارها تو صفحه های اول توضیح دادم و خواهش کردم پیام نزارن در صورت نیاز، حالا اشکال نداره من توضیح میدم

ولی الان یکی اومد میگه حالم خوب نبود یکی میگه خط بزن 

واقعا میمونم از این بی مسئولیتی