2777
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 325 پست
سلام  منم بنویسید لطفا  التماس دعا

عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو بهم میزنید!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هستم عزیزم  برای سلامتی تو دلیم و رفع مشکلات بارداریم

عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو بهم میزنید!

سلام منم هستم انشالله همگی حاجت روا بشن

عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو ...

من حالم خوب نبود.. یادم رفته بود

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو ...

شرمنده تو رو خدا عفو کنید. فراموش کرده بودم عزیزم. من الان باید زیارت عاشورا بخونم؟ به نیت کی؟ 

وقتی خدا هست یعنی همه چیز هست.

الان باید ۲ تا بخونیم؟

یکی برای دیروز یکی امروز؟

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

شما میتونید اعلام کنید. ما چند نفر خوندیم ولی شما حتی اطلاع ندادید

دارم میگم حالم خوب نبود😐😐😐عجبا

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤