2777
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 325 پست
بله درسته قبول دارم من چندبار تگشون کردم و جوابی ندادن و نمیدونم چیکار کنم..

این گروه به موقع نمیان و چله بهم میخوره. باید کسانی باشند که حتمااا بدونید حضور دارن و چون هیچ ضریب اطمینانی وجود نداره انجام ندین. هر کسی برای خودش هر ساعتی بیاد که نمیشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این گروه به موقع نمیان و چله بهم میخوره. باید کسانی باشند که حتمااا بدونید حضور دارن و چون هیچ ضریب ...

عزیز من هرروز نوبت هرکسی باشه تگشون میکنم شما ندیدید

و من اول تاپیک مشخص نکردم که چه ساعتی همه باید بخونن و من هیچ چله ای ندیدم ساعتی مشخص کنه ،من نوبت اون شخص رو اعلام میکنم و همه یه روز کامل وقت دارن هرساعتی که دوست داشتن بخونن

من چند صفحه مدام توضیح دادم و شما نخوندین؟گفتم لایک کنن کسایی که خوندن

و نگفتم باید چهل نفر باشه و تعدادو اعلام کردم که سی نفر شدن و اگه پیامامو خونده باشین متوجه میشین

سلام گلم بیزحمت اسم من رو اضافه کنید

عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو بهم میزنید!

منم هستم  مریم  به نیت ازدواجم و ارامش دلم🙂🖤

عزیزم چله شروع شده من خیلی پیام گذاشتم شما چرا چله رو شروع نکردین؟چرا لایک نمیکنید؟اینجوری چله مارو بهم میزنید!

سلام عزیزم منم هستم انشالله به نیت حاجت روایی همه❤

سلام ان شاالله همگی حاجت روا بشیم  منم هستم