2777
2789

11ساله ازدواج کردم 27 سالمه پسرم 7سالشه حق هیچ نظری ندارم همیشه باید ازش اجازه بگیرم 27 سالمه تا دم در میخوام برم باید اجازه بگیرم حق کوچیکترین آرایش کوچکترین خریدی با دوستی آشنایی برم ندارم یابازاری باهاشون برم ندارم که خودمم به ندرت میزاره برم حق اینکه انتخاب کنم چادری باشم یا مانتویی بددل و شکاکه بهم فوش رکیک میده عصبانی میشه تنها خوبی که داره اینه که شغلش خوبه که اونم شغلش سخته وقتی که میاد خونه حوصلمو نداره هیچ تفریحی هم نداریم چون اونم حوصله نداره هیچ مهمونی ام نمیریم نمیدونم ادامه بدم این زندگی رو باهاش یانه بدترین چیزی که آزارم میده احترام نزاشتن وبددل بودن نسبت بهمه چیکار کنم به نظرتون 😔😔😔😔💔

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

وقتی اختیار هیچی رو تو زندگیتون ندارید چرا ادامه میدین؟:)  

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی واقعا مردها اینجوری‌ام هستن تو زناشویی!!  و زن تحمل میکنه!! نمیدونم ولا

💔💔💔💔

شوهرمنم نمیذازه تا در حیاط برم .مگر چی بشه خریدی داشته باشم زنانه بذاره با خواهری مادری کسی برم . م ...

😭😭😭😭

بیشتر مردا همینن هشت ساله شوهرم خانوادمو مسخره میکنه اسمشم میزاره شوخی امشب میگه لقب پدرت اشغاله  هرموقع گفتم اشغال متوجه شو ببین کی رو میگم اسمشم میزاره شوخی

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
اگ چنین چیزایی‌ام هست، پس خداوکیلی همسر سابقم خیلی قدرمو ندونست  هرچند خوشحالم ندونست و تموم ش ...

خوبی های دیگه ای هم داره ولی این اخلاقش خیلی بده بددله امشب پنجره رو شکست 

گاهی ۱ خلق بد، انقد بده ک همچیو خراب میکنه!!! لعنت به این خصلت کوفتیه شکاک بودن

داره بدترش میکنه نتیجه عکس میده

گاهی ۱ خلق بد، انقد بده ک همچیو خراب میکنه!!! لعنت به این خصلت کوفتیه شکاک بودن

ذارم به طلاق فکر میکنم ولی از عواقبش میترسم