2777
2789
فداتشم خیلی خوشحال شدم از اشناییت♥️🫂🫀

قربونت من همچنين عزيزم 

والا من تازه وارد  اين سايت شدم 

كلا نميدونم چجور بايد باهاش برخورد كنم 😂🤦🏻‍♀️  خواستم كمي از استرس هام كمتر شه ذهنم مدتي سمت استرس هام نره  

يهويي اومدم اينجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😻❤️

همه پیاماتو خوندم یه دوره استفاده کنی ۱۰ کیلو قشنگ زیاد میکنی چون واقعا گشنه میشی

من از عطاری همش میگرفتم فایده نداشت و مثلا محدود بود 

تا رو آوردم به قرص وارداتی و اصلشو پیدا کردم من قدم ۱۶۸ هست وزنم ۵۲ بود تازه بعد دوتا زایمان

دیگه یه دوره خوردم الان شدم ۶۷ کیلو ، دلم میخواد یه بار دیگه سفارش بدم بشم ۷۰ کیلو که اگه یه درصدم کم کردم برسم تهش به همون ۶۸

ببین من از تجربه شخصی خودم میخوام بگم یه مدت پودر چاقی مسمن فریور مصرف کردم نتیجه فوق العاده ای داشت برام هم روی اشتهام هم روی جذب بدن توی یک ماه 4 کیلو چاق شدم به نظرم شمام استفاده کنین پشیمون نمیشین salamat_farivar

همه پیاماتو خوندم یه دوره استفاده کنی ۱۰ کیلو قشنگ زیاد میکنی چون واقعا گشنه میشی من از عطاری همش م ...

از پودر چاقی مسمن فریور چرا استفاده نمیکنی؟ هم بازگشت نداره هم کاملا گیاهی چی از اغین بهتر

من که سال پیش مصرف کردم خیلی راضی بودم و  تو دو ماه 10کیلو اضافه کردم برات میزارم پیجشو خواستی سر یزن و اینکه مشاوره رایگان هم دارن

@salamat_farivar