2777
2789
من 170‌ وزنمم 62 سنم 18

ن بنظرم خوبي خواهرمم مث شماس قد ١٧٠ وزن هم ٥٩يا٦٠فك كنم البته اون ٢٠ سالشه  

شما خوبي نگران نباش بنظرم اوكيي چون خودم از هيكل خواهرم خوشم مياد ك تقريبا مث شماس ديگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بنظرم خوبي خواهرمم مث شماس قد ١٧٠ وزن هم ٥٩يا٦٠فك كنم البته اون ٢٠ سالشه   شما خوبي نگ ...

ممنون عزیزم♥️

میخای یه مشاور تغذیه برو اگه خیلی حساس شدی رو وزنت 

وگرنه من خیلی از رفیقام مث شمان خیلی جیگرم😍

باشگاه برو هيكلتو رو فرم نگهدارى  اجازه نده وزنت بالاتر بره. افزايش سن خود بخود وزنو ...

تقریبا سه سالی کلاس رقص میرفتم هم ورزش بود برام هم تفریح😅ولی چنوختیه بخاطر کنکور قید همه چیو زدم 

ممنون عزیزم♥️ میخای یه مشاور تغذیه برو اگه خیلی حساس شدی رو وزنت  وگرنه من خیلی از رفیقام مث ...

اره دقيقا دنبال فرصتي ام كمي از استرس هام كمتر شه برم متخصص تغذيه   يه رفيق صميمي پسر دارم ميگه هروقت تو ٦ كيلو أضاف كردي منم ١٢ كيلو كم ميكنم 

حالا ميخوام  روشو كم كنم  😂🤦🏻‍♀️ 

تقریبا سه سالی کلاس رقص میرفتم هم ورزش بود برام هم تفریح😅ولی چنوختیه بخاطر کنکور قید همه چیو زدم&nb ...

😂 عاره كنكور كلا باعث ميشه ادم پهن شه كمي اين اتفاق برا خواهرم افتاد ولي من ن 😂🤦🏻‍♀️ كلا برعكس همه ام 😂😅

اره دقيقا دنبال فرصتي ام كمي از استرس هام كمتر شه برم متخصص تغذيه   يه رفيق صميمي پسر دار ...

😂😂😂جون بابا چ انگیزه ای 

ولی بخدا جدی میگم تا میتونی بخور حالت تهوع نهایت سه روزه خوب میشه ولی بجاش معدت گشاد میشه 😂😂

من خودم قبل عید 54 کیلو بودم تو پنج شیش ماه شدم 62 

هیچی اندازه خوردن جواب نمیده

😂😂😂جون بابا چ انگیزه ای  ولی بخدا جدی میگم تا میتونی بخور حالت تهوع نهایت سه روزه خوب میشه ...

اره دقيقا فقط خوردن  جوابه.  😂 از فردا تا مرز لالا اوردن بايد بخورم 😂

🤣🤣🤣🤣فاز مامانارو گرفتم نه  فردا زیاد بخور بجاش از حالت تهوع تا سه روز نمیتونی چیزی بخوری😂

😂😂 

اره دقيقا 😂

الان دارم ب اين فكر ميكنم ك فردا شرو كردم ب زياد خوردن حالت تهوع گرفتم اب اناري رب اناري چيزي ترش بخورم  ك حداقل حالمو از غذا خوردن بهم نزنه شبش يا فرداش هم بتونم بخورم 😂😂

😂😂  اره دقيقا 😂 الان دارم ب اين فكر ميكنم ك فردا شرو كردم ب زياد خوردن حالت تهوع گرفتم اب ...

ببین فردا غذای مورد علاقتو بپز سالادی چیزی درس کن کمک کنه بتونی بیشتر بخوری 

عصر یه سیب زمینی آبپز درس کن کمک میکنه چاق شی 

آها راستی اگه تونسی ژله درس کن صبا قبل صبونه بخور حتما تو ده روز صورتت پر میشه