2777
2789
عنوان

ویروس جدید

328 بازدید | 35 پست

دارم میمیرم از گلو درد 

انگار زخمه ولی هیچی نی خیلی درد دارم

فقط دمنوش و چای میتونم قورت بدم اونم ب سختی

اشکم و دراورد

دکتر رفتم میگه ویروسه جدیده 

یعنی بیچاره شدم دو روزه،  اول با حالت تهو شروع شد شبش یهو گلو درد و بدن درد شدید،  دارو خوردم بدنم خوب شد اما پشت سرم و گلو بدجور درد داره

کسی گرفته این ویروسو؟

عناب بخور برا گلو درد عالیه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

منننن

الان بهترم 

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط چای پونه 🙌من یبار ویروس گرفته بودم تمام اعضای بدنم تیر میکشید لرز داشتم....رفتم توتخت دوتا پتو کشیدم تا رو سرم، فقط عرق کردم و پاشدم سوپ خوردم دوبار سرمو پوشوندم عرق کردم پاشدم دمنوش و چایی....دوباره...انقد زیر پتو موندم داشتم خفه میشدم ، حدود پنج ساعت و فرداش هیچی نموند جوری خوب شدم که انگار دیشب مریض نبودم

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒
چقدر طول کشید چیا خوردی

هیچی نشستم تو خونه استراحت کردم فقط 

ی هفته ای بهتر شدم 

هنوز بدن درد دارم اما خیلی کم 

دیگه گلو درد ندارم 

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
ناپروکسن داده بهت؟ خیلی موثره و بیرون و هوای سرد نرو خونه رو گرم کن 

ن ازیترو، استامیو کدئین، کدئینو خوردم بدنم خوب شد اما گلوم داره پاره میشه ـدیفن هیدرامینم داد ک قرقره کنم،  من چون مشکل ریوی دارم دکترم بااحتیاط دارو میده

ندارم الان خیلی بده این ویروس نمیتونم حرف بزنم

من گلوم گرفته مثل وقتی زیاد جیغ و داد کنی.دیروز هم بینی م کیپ شده بود نمیدونم ویروس یا چی.

موندم دیگه هر روز یه ورم میگیره

منم دو سه روزه مریضم داداشم از مدرسه با خودش ویروس آورده 

حالت تهو،سردرد و سرگیجه شدید ، بدن درد ، و تب شدید

اینقدر امروز صبح فشارم پایین بود که تو دسشویی خوردم زمین

دیگه رفتم یه سرم دوتا آمپول زدم الان خیلی بهترم