2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
اره شبیه امیکرونه ..برا گلو دردت روتارین ونشاسته زیاد بخور..بعدش اگه ریه هات درگیر شد میفتی روسرفه م ...

رریریم مشکل داره هر چیزی نمیتونم بخورم، دمنوش سرما خوردگی دارم میخورم انقدر دمنوش خوردم گلاب بروت میخوام بالا بیارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روتارین از دار‌وخانه بخر هر ۸ ساعت دم کن بخور ، چایی زنجبیل بخور ، ابتبات سرد ، دیفن هیدرامین کامپاند هر ۸ ساعت یه قاشق من ابنا خوبم کرد دوزه اش نهایت یه هفته اس

بخدا ک گلو درد خیلی بدتر من هیچی نمیتونم بخورم

ناشکری نکن من صبح اینقدر حالم بد بود و فشارم پایین همش حس می کردم دارم میمیرم و منم به خاطر حالت تهوع نمی تونستم چیزی بخورم امشب بعد از سه روز یکم غذا خوردم

بیشتر استراحت کن و سعی کن بخوابی اینجوری زود تر خوب میشی

اول فشارتو بگیرببین بالانباشه

ازین آب‌نبات های خنک کننده گلو بگیربمک

روغن بادام شیرین بگیر یه قاشق بخوروازبیرون گلوتو باهاش چرب کن

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

روتارین از دار‌وخانه بخر هر ۸ ساعت دم کن بخور ، چایی زنجبیل بخور ، ابتبات سرد ، دیفن هیدرامین کامپان ...

روتارین نمیتونم بخورم دیفن داده اما فقط قرقره گفتم چون ریم مشکل داره هر چیزی نمیتونم بخورم 

ازیترو داده بهم خدا کنه خوب شم،  بخدا ی دختر دوساله دارم انقدر حرف میکشه ازم نمیتونم جواب بدم

ندارم الان خیلی بده این ویروس نمیتونم حرف بزنم

هل بزار زیر زبونت و‌ دمنوش هل و عسل خوبه برا گلو الان ی جا خوندم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

روتارین نمیتونم بخورم دیفن داده اما فقط قرقره گفتم چون ریم مشکل داره هر چیزی نمیتونم بخورم  از ...

اره به منم کفت دیفن هیدرامین قرفره کن و قورت بده حالا نمیتونی هر چیزی بخوری اب نمک قرقره زیاد کن نشاسته هم خوبه گلوتو نرم میکته اب لیمو و عسل و اب جوش هم قاطی کتی بخوری خوبه

اول فشارتو بگیرببین بالانباشه ازین آب‌نبات های خنک کننده گلو بگیربمک روغن بادام شیرین بگیر یه قاشق ...

گفتم شوهرم الان ابنبات بگیره فقط تو گوگل زده یدونه هیچ کاری نمیکنه باید چهارتا بخوری

اره به منم کفت دیفن هیدرامین قرفره کن و قورت بده حالا نمیتونی هر چیزی بخوری اب نمک قرقره زیاد کن نشا ...

الان درست میکنم اب جوش و عسل،  بخداانقدر مایعات خوردم حالم بده

الان درست میکنم اب جوش و عسل،  بخداانقدر مایعات خوردم حالم بده

دوره اش نهایت ۴ ، ۵ روزه خوب میشی ناراحت نباش فقط فوق العاذه واگیر داره من با هر کی در ارتباط بودم ازم کرفت