2777
2789
عنوان

موضوع مهم زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 190208 بازدید | 314 پست
معصومه جون اگه جوشه باید خوب بشه تو یکی دو هقته اگه خوب نشده و اضافه شده و چرک توش نیست و قابل ترکو ...

ممکنه در مورد ویروس اچ پی وی و درمانش و تجربیاتتون اطلاعتی در اختیار من بزارید؟من زگیل ندارم ولی اچ پی وی مثبتم

من خيلي زگيل اطراف مقعدم داشتم تو دو جلسه پيش دكتر عاطفه الهويي خوب شدم و الان چند ماهه عود نكردم

یبار اسم این دکتر رو گفتین فهمیدیم .حالا بذارین نظر بقیه رو بخونیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار اسم این دکتر رو گفتین فهمیدیم .حالا بذارین نظر بقیه رو بخونیم..

سلام عزیزم فقط چرت میگنا،،،منم خودم اچ پی وی نوع 16 ودارم چندروز پیش یه دونه روی واژن زد سریع رفتم دکتر یه دکتر گفت زگیل دوباره رفتم جای دیگه گفت نه نیست بازم رفتم گفتن مشکوک خلاصه کلی هزینه کردم وداروخریدم پدوفیلین زدم اثرنداره حتی وقتی میزدم یه ذره سوزش نداشت تا امروز رفتم یه دکترعمومی خانم که مامانم واینا وکل خانواده40 سال میرن پیشش اون که دید گفت  پاشوخودتوجمع کن ابن موبرگشته زیرپوستت بخاطر نوع شیوه کردنت وپمادمیپروسین بهم دادن که کلا 5تومن شد

بعدم بهم گفت متاسفانه بعضی همکاری مابخاطر پول همه کارمیکنن حتی مریضی رو الکی لیزر میکنن یا کرایو،،،، چون این دکترا هر کدوم بهم گفتن جلسه بعدبیا اسیدگذاری کنیم یا کرایوویکیش هم محلول داد بهم،حالا شماحساب کن باویزیت110تومن دکتر وداروهای گرون چه هزینه ی بیخودی کردم ،که ایشالا هرچی دکتر بیسواد وپول پرست   هست بره به درک

من برای رفع این بیماری کپسول جنسینگ ، کپسول ویتامین ای ، قرص اسید فولیک ،و کپسول پاورفیت استفاده کرد ...

سلام این دارو هارو از داروخونه گرفتین? یا اگه از سایت گرفتین ممنون میشم اسم سایت رو بگین از اسید و سرکه استفاده نکردین اصلن؟

را حلی که انجام دادم برای زگیل تناسلیم ب شما میگم انجام بدید منو دعا کنید نه خرج دوا دکتر کنید نه هی ...

سلام من متوجه زگیل شدم تو لبه داخلی بیکینی سرکه سیب آسیب نمیزنه به این ناحیه اگه بذارم؟؟ لطفا جواب بدین

خانم دکتر عاطفه الهویی نظری توزمینه زگیل تناسلی عالیه کارشون من بعد از کلی دکتر ایشون رو پیدا کردم و با یک جلسه کرایو زگیل هام ازبین رفتن و الان ایمنی بدن رو دارم میبرم بالا و باید تست پاپ اسمیر و اچ پی وی بدم ببینم ویروس ازبین رفته یا نه 

بازاریاب های عاطفه الهویی‌رووو.البته یکی ان با اکانت های مختلف. لاقل همزمان پست نزار تابلو نشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!