2777
2789
عنوان

موضوع مهم زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 190207 بازدید | 314 پست
بله داروخانه..پاورفیت گرونه و همه جا ندارن..بگردی پیدا میکنی

سلام عزیزم هستی؟شماالان کاملا خوب شدی؟

برای زگیل هات چیکارکردی؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
سلام عزیزم هستی؟شماالان کاملا خوب شدی؟ برای زگیل هات چیکارکردی؟

زگیل نداشتم از اولم..

متخصص گفت ک داری ولی خ کوچیکن دیده نمیشن...انگار داخل واژن..

منکه دارو هارو استفاده کردم و یکسال بعد ک آزمایش دادم سالم بودم..تست hpv منفی شد شکر خدا.

بعدا برای بارداری هم دوباره تست دادم منفی بود.

باید سیستم ایمنیتو تقویت کنی..اون داروها ک نوشتم هم برای همینه..

بدن اگه قوی باشه ویروسو مهار میکنه.

استرس سمه..خودتو تقویت کن و بزن ب بیخیالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زگیل نداشتم از اولم.. متخصص گفت ک داری ولی خ کوچیکن دیده نمیشن...انگار داخل واژن..  منکه دارو ...

ازت ممنونم عزیزم،انشالله همیشه سلامت باشی،برای منم دعاکن

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاق بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

09367461816

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

0دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

093674618169367461816

سلام من متوجه زگیل شدم تو لبه داخلی بیکینی سرکه سیب آسیب نمیزنه به این ناحیه اگه بذارم؟؟ لطفا جواب ب ...

سلام عزیزم شما درمان شدین منم ی دونه زدم نمیدونم چیکار کنم فقط سرکه زدم چندروزه فعلا آزمایش دادم تا جوابش بیاد

من کل بدنم زگیل داشت ناحیه تناسلی ، زیر بغل ، کف پام ، گردنم و... که هر روشی رو که میشد امتحان کردم ولی هیچ فایده ای نداشت دیگه واقعا دیوانه شده بودم کلی هم هزینه کرده بودم که از طریق یکی از دوستانم با یه دکتر طب سنتی آشنا شدم که در عرض چند ماه با یکسری دارو گیاهی درمان شدم و خداروشکر الان دیگه دو ساله هیچ زگیلی تو بدنم ندارم شماره این دکترم براتون میگذارم برای مراجعه به ایشون

09367461816

سلام عزیزم تاپیکت قدیمیه دختر منم مجرد یکسال نیم تبخال تناسلی میزنه عودای مکرر دخترمم دکتر نمیره بخاطر برخورد بد وقضاوت دکترا وانگ زدن دختر من به گفته خودش تنها ‌چیزی که با قسمت بکینیش در تماس بوده سری دستگاه لیزز موی زائد برای اینده ازدواجش میترسم

من و همسرم زگیل تناسلی داشتیم همسرم روی زبانش هم زگیل زده بود سه مدل پر خطر داشتیم و چهار مدل کم خطر که خیلی وقت هم بود هر کاری میکردیم جواب نمی گرفتیم یه دکتر طب سنتی بود که حدود یک سال تحت درمانش بودیم و کامل درمان شدیم پیج اینستاگرام ایشون هم omr-afza بود

من واقعاً از زگیل‌هام خسته شده بودم، مخصوصاً اونایی که رو دستم و کف پام بودن. خیلی چیزا امتحان کرده بودم، ولی یا خیلی دردناک بودن یا اثری نداشتن.

تا اینکه با این محلول گیاهی آشنا شدم... باورتون نمی‌شه، فقط با چند قطره، بدون درد و بدون اینکه اثری بمونه، زگیل‌ها یکی‌یکی خشک شدن و افتادن.

تو کمتر از یه هفته نتیجه‌شو دیدم!

واقعاً خوشحالم که دیگه از شر زگیل‌ها خلاص شدم. پیشنهاد می‌کنم حتماً امتحانش کنید، خیلی مطمئنه!

برای سفارش به این شماره پیام بدین

09367461816

سلام عزیزم تاپیکت قدیمیه دختر منم مجرد یکسال نیم تبخال تناسلی میزنه عودای مکرر دخترمم دکتر نمیره بخا ...

سلام بله عزیزم راست میگه من ۷ سال بود ازدواج کردم هیچی نداشتم ب محض اینکه رفتم لیزر اول رپی پام زد اواخر بارداریم دور واژنم