2777
2789
عنوان

سیلی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 96 پست
دکترم خیلی اصرار به شکایت کرد گفت حتما برو پیگیری کن دفعه بعد بدتر میکنه اما من نمیتونم شکایت کنم چو ...

من زاهدان زندگی کردم میدونم جو اونجا چطوره

شکایت نکن ولی برو پزشک قانونی پرونده تشکیل بده. یه گواهی بهت میدن

اگر بعدا تکرار کرد اون گواهی رو نشون قاضی بدی پوستشو میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم خیلی اصرار به شکایت کرد گفت حتما برو پیگیری کن دفعه بعد بدتر میکنه اما من نمیتونم شکایت کنم چو ...

گه میخوره مردک عوضی ! 😠

برو براش پرونده تشکیل بده ازش تعهد میگیرن که تهدیدت نکنه نترس حتما برو شکایت کن 

میدونستی 100 میلیون دیه میتونی بگیری ازش ؟

دقیقا افرین مثل شوهرمن هرردز نفرین میکنم خودم روز به روز مریض میشم هیچی نمیشه

اره والا هر روز میگم آنا هیچیش نمیشه

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
من زاهدان زندگی کردم میدونم جو اونجا چطوره شکایت نکن ولی برو پزشک قانونی پرونده تشکیل بده. یه گواهی ...

جدی؟؟ اکه اینطور باسه خوبه اگه تونستم حتما میرم

دقیقا افرین مثل شوهرمن هرردز نفرین میکنم خودم روز به روز مریض میشم هیچی نمیشه

جالبش میدونی کجاست شوهرم هروقت ی بلایی سرمن میاد من‌میگم‌از بدشانسیم میگه نه انقدر ادم‌بدی هستی خدا اینجوریت میکنه

بخدا اخرین باری‌ک‌نماز خونده رو‌یادش نمیاد روزه ک‌اصلااااا اصلاااااا نمیگیره دعوا میکنه توهین بددهنی دست بزن 

من فقط گاهی کم‌میارم‌جوابش و‌میدم‌کتک میخورم ولی ب من میکه ادم بد💔

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

دختر بلوچ خیلی شجاع تر از این حرفاس

حتما حتما برو پزشکی قانونی

پیش دکترتم برو حتما نامه بنویسه

بذار داخل پرونده ات

جالبش میدونی کجاست شوهرم هروقت ی بلایی سرمن میاد من‌میگم‌از بدشانسیم میگه نه انقدر ادم‌بدی هستی خدا ...

منم همینطور طلبکارم هست اینم اصلا اهل نماز و روزه نیس

دختر بلوچ خیلی شجاع تر از این حرفاس حتما حتما برو پزشکی قانونی پیش دکترتم برو حتما نامه بنویسه بذ ...

ممنونم از همه تون با حرفاتون منو روحیه رفتن دادین

منم همینطور طلبکارم هست اینم اصلا اهل نماز و روزه نیس

منمه همیشه میگم‌خدااینارو‌به خال خودشون واگذار کرده اون دنیا پوستشون میکنه مگه الکیه زندگی ی ادم‌مظلوم‌خراب کنن هرروز غم‌باشه و‌ناراحتی بعد هیچیشون‌نشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤