سلام دوستان تو تاپیک قبلم توضیح دادم شوهرم بهم بیخود سیلی زد امروز رفتم متخصص گف پرده گوشت پاره شده تیرماه دوباره بیا ببینم ترمیم شده یا ن اگه که ترمیم شده باشع هیچ و گرنه جراحی میخاد بنظرتون درست میشه
اخه مرض داشت!دخترم ی ی چیزی کرده بود تو گوشش حین دراوردن فرو رفت داخل پرده و پرده گوش پاره شد گفتن درست میشه بعدا بیار چک کنیم منه بیفکر هنوزم نبردم چک کنم بعد چند ماه
ببخشیدشما مراحل پزشک قانونی رو میدونید باید چیکار کرد ؟
تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
هیچیش نمیشه اتفاقا سرحال تر از همیشه ادامه میده شادتر پرانرژی تر
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤