2777
2789
عنوان

سیلی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پنهانی برو معاینه شو و پرونده تشکیل بده  شکایت نکن دفعه ی بعدی جنازه ات میاد ازاون خونه ب ...

مثلا تشکیل پرونده بدم اون متوجه نمیشه

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...

دکترم خیلی اصرار به شکایت کرد گفت حتما برو پیگیری کن دفعه بعد بدتر میکنه اما من نمیتونم شکایت کنم چون اکه شکایت کنم اون بدتر میکنه

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
اره بجور فک کردم مغزم بیرون ریخت

خیلی ناراحت شدم میفهممت

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

خوشبحالت🙃🙃🙃🙃

من بارها بارها بارها بارها کتک خوردم انقدر پوستم‌کلفت هیچ مرگیم‌نزده هیچی هیچی اگرم چیزی شده براکسی اهمیت نداشته 

لطفا کسی ریپلای  نکنه جداشو ایین حرفا مریض نیستم تو این وضع بمونم ولی چاره ندارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤