2777
2789
عنوان

سیلی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 96 پست

ما هم این مورد و داشتیم 

طرف گفت اگه آسیب دیده طلاق 

خداروشک آسیب ندیده بود‌ 

دارن زندگی میکنن

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
سلام قرص ویتامین ب یک ۳۰۰ تاتیر ماه بخور تو پزشکی قانونی پرونده درست کن داشته باشی به موقعش حتما ...

شرایط شکایت رو ندارم 

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قرص ویتامین ب یک ۳۰۰ تاتیر ماه بخور تو پزشکی قانونی پرونده درست کن داشته باشی به موقعش حتما ...

حتما میخورم خدا کنه خوب شه

نمیشه اینجا مرد سالاریه

😔

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
ای خواهر چند سال پیش همین بلا سرم اومد دکتر نرفتم حرف میزدم باد گرم از گوشم بیرون میومد بعد چند وقت ...

منم هر روز نفرتم بیشتر میشه 

بعد بچه ها با وجود اینکه من گوشم اینقدر درد میکنه اونروز خانوادش مهمان داشتن آرود خونه ما نزدیک ۵۰ نفر اصن نگف زنم مریضه من مراعات کنم