2777
2789
عنوان

سیلی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 96 پست
منمه همیشه میگم‌خدااینارو‌به خال خودشون واگذار کرده اون دنیا پوستشون میکنه مگه الکیه زندگی ی ادم‌مظل ...

آره منم تو زندگیم خیلی سختی‌ها باهاش کشیدم منکه اون دنیا نمیگذرم ازش 

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
شما پنهانی برو معاینه شو و پرونده تشکیل بده  شکایت نکن دفعه ی بعدی جنازه ات میاد ازاون خونه ب ...

میشه توضیح بدید چطور باید پنهونی تشکیل پرونده بدیم؟منم میخوام برم پزشک قانونی ولی نمیدونم باید چیکار کرد

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علایمت چی بود الان ی کشیده خیلی محکم خوردم

گوشم کیپ شده بود انگار بنده بعد موقع حمام رفتن بجور درد میکرد شنوایی هم کمی کم شده

غلط کرده زده بخاطر یه کرم عجب آدمایی پیدا میشن بچه همینه دیگه ریخت که ریخت به درک 

اره والا خیلی بیشعوره اصن سر چیزهای بیخودی قیامت یه پا میکنه 

تشکیل پرونده دادی چندتا کپی ازش بگیر حتما که اگه پیدا کرد و پاره کرد باز داشته باشی جای امن ...

حتما همینکار میکنم نه اصن نمیخام بفهمه یه جا محکم میزارم

میشه توضیح بدید چطور باید پنهونی تشکیل پرونده بدیم؟منم مبخوام برم پزشک قانونی ولی نمیدونم باید چیکار ...

میرید کلانتری محل نامه میده میرید پزشکی قانونی معاینه میشید پرونده تشکیل وحکم دیه میاد بگید نمیخوام شکایت کنم فقط حکم دیه و نتیجه معاینه روپنهان کنید بیرون از خونه تون که همسرتون نبینه پاره کنه

میشه توضیح بدید چطور باید پنهونی تشکیل پرونده بدیم؟منم میخوام برم پزشک قانونی ولی نمیدونم باید چیکار ...

مراجعه به کلانتری یا دفترقضایی

نامه برای پزشکی قانونی میدن

کارت ملی و شناسنانه و دو قطعه عکس همراهت باشه

تو گوگل سرچ کن تمام مراحلش میاد

میرید کلانتری محل نامه میده میرید پزشکی قانونی معاینه میشید پرونده تشکیل وحکم دیه میاد بگید نمیخوام ...

این کارا خیلی زمان میبره بنظرتون من انجامشون بدم؟میترسم طول بکشه و جای کبودی ها از بین بره 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
عزیزدلممممم😔 ازش شکایت کن کاری کن دیگه جرئت نکنه دست روت بلند کنه 

فدات بشم نمیتونم گلن شرایط شکایت ندارم اما مرحله پزشک قانونی رو میرم

میرید کلانتری محل نامه میده میرید پزشکی قانونی معاینه میشید پرونده تشکیل وحکم دیه میاد بگید نمیخوام ...

همسرم نیست بابامه💔

نه‌همه تو یه روزه تا کبودیا نرفته برید معاینه بشید

ممنون عزیزم❤