2777
2789
عنوان

آخه چراااا چراا خوردم

663 بازدید | 25 پست

عید که شد هی آجیل شیرینی میوه غذای مهمونی کلا رژیمم بهم خورده بود اصلا حواسم به اندامم نبود رفتم رو ترازو دیدم ۴ کیلو چاق شدم الان ۱۵ روزه دوباره سفت رژیم روشروع کرده بودم دیدم شوهرم معجون و بستنی و...خریده اصلا نمیدونم‌جی شد کی هی خوردم و خوردم الان دارم خودمو لعنت میکنم کوفتم‌شد خاک آخه چرا خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا من چاق نمیشم😡😡😡😡😡

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

پس چرا من چاق نمیشم😡😡😡😡😡

شما ها مسلمون نیستین نامرددددااا

باید شکرگزار باشی😂❤️

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

نبابا نیم ساعت چیه معجون و بستنی کلییی کالری دارن 

چند کیلو مگه اضافه وزن داری؟ از خوردن چیزی نترس خودتو سرزنش نکن ، وارد چرخه ای میشی که پرخوری میکنی سرزنش میکنی بعد احساس گناه دوباره پرخوری و این ادامه داره ، هیچ جیزی به تنهایی چاق کننده نیست مگه اینکه به اندازه مصرف نشه