اون خانم گفت برنامه غذاییتو بگو تا برات اصلاح کنم ، من گفتم اینقدر میخورم تو هر وعده ، براش عکس فرستادم ، گفت که حجیم خواری ، بعد راهنمایی کرد وعده هامو بیشتر کنم کمتر بخورم ، بعد از ۴ روز تونستم فقط ۳ وعده بخورم ولی با حجم کم ، چون از روز اول کاهش وزنم شروع شد خیلی خوشحال بودم ، الان بعد از ۵ ماه خیلی حجم معده ام کاهش پیدا کرده دلم بخواد هم نمیتونم زیاد بخورم ، از روز اول هم همه چیز میخوردم ، ولی کم ، گفت رفتارهای غذایی باید اصلاح بشه ، واقعا هم راست میگفت
یواش یواش ورزش هم شروع کردم ، خدا رو شکر هنوز دارم کم میکنم ، استرس ندارم ، ولع ندارم ، مهمونی میرم قشنگ کنترل میکنم خودمو ، اگه چند نوع غذا باشه ، بهترینشو ولی کم میخورم ، اصرار میکنن بیشتر بخورم میگم اینو خوردم دلم خواست بازم میخورم ، خودمو دوست دارم بدنمو دوست دارم ، با خودم مهربون شدم ، چون از روز اول همه چیز میخورم و ممنوعیتی ندارم اشتهای کاذب هم ندارم ، مثل امروز شما اگه بریم بیرون چیزی بخورم بعدش با رعایت دوباره راحت کاهش پیدا میکنم
ایشون تا یک ماه همراهم بودن ، مشورت میکردم ، دفتر دارم رفتارهای غذاییمو مینویسم وزنمو هر روز مینویسم راحت متوجه میشم چه کارهایی درست بوده یا غلط .
خیلی تمرین فکری داشتیم باهم که تونستم کنترل فکرمو به دست بگیرم ، تمام رفتارهای ما باید با اصلاح فکرمون باشه ، اینجوری کنترل وزن برامون راحت میشه
اصلا باور نمی کردم این روش به من جواب بده، خیلی رژیمهای سختی گرفته بودم که یا موهام می ریخت یا عصبی میشدم ، بدتر وزنم برمیگشت، ولی این اصلا رژیم نبود راحت باهاش کنار اومدم ، هر غذایی که همه میخورن توی خونه منم میخورم ، اصلا لازم نیست مثلا نون جو بخورم حتما
هر روز ناهار و شام برنج بخورم مساله ای نیست ، صبحانه هرچی دلم بخواد میخورم ، کره مربا عسل سرشیر خامه