2777
2789
عنوان

آخه چراااا چراا خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 25 پست

من حجیم خوار بودم اینجا با خانمی آشنا شدم با اینکه همه چیز الان میخورم ۱۸ کیلو کم کردم ، بدون قرص گیاهی یا شیمیایی و دم نوش.. و بدون داشتن ضعف و گرسنگی راحت وزن کم میکنم ، چون از لحاظ فکری هم با من کار کرده تا بتونم توی هر شرایطی خودمو کنترل کنم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ها مسلمون نیستین نامرددددااا باید شکرگزار باشی😂❤️

اخه ۴۵ کیلو که همش استخونع وصافم کجا شکر گزاری داره😔😔😔😔همیشه به همه میگم روزی که خدا منو آفرید با زنش دعواش شده ن قیافه ن هیکل بهم هیچی نداده ازخانواده وپول هم شانس نیووردم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چجوریه بیشتر توضیح میدی 

اون خانم گفت برنامه غذاییتو بگو تا برات اصلاح کنم ، من گفتم اینقدر میخورم تو هر وعده ، براش عکس فرستادم ، گفت که حجیم خواری ، بعد راهنمایی کرد وعده هامو بیشتر کنم کمتر بخورم ، بعد از ۴ روز تونستم فقط ۳ وعده بخورم ولی با حجم کم ، چون از روز اول کاهش وزنم شروع شد خیلی خوشحال بودم ، الان بعد از ۵ ماه خیلی حجم معده ام کاهش پیدا کرده دلم بخواد هم نمیتونم زیاد بخورم ، از روز اول هم همه چیز میخوردم ، ولی کم ، گفت رفتارهای غذایی باید اصلاح بشه ، واقعا هم راست میگفت 

یواش یواش ورزش هم شروع کردم ، خدا رو شکر هنوز دارم کم میکنم ، استرس ندارم ، ولع ندارم ، مهمونی میرم قشنگ کنترل میکنم خودمو ، اگه چند نوع غذا باشه ، بهترینشو ولی کم میخورم ، اصرار میکنن بیشتر بخورم میگم اینو خوردم دلم خواست بازم میخورم ، خودمو دوست دارم بدنمو دوست دارم ، با خودم مهربون شدم ، چون از روز اول همه چیز میخورم و ممنوعیتی ندارم اشتهای کاذب هم ندارم ، مثل امروز شما اگه بریم بیرون چیزی بخورم بعدش با رعایت دوباره راحت کاهش پیدا میکنم 

ایشون تا یک ماه همراهم بودن ، مشورت میکردم ، دفتر دارم رفتارهای غذاییمو مینویسم وزنمو هر روز مینویسم راحت متوجه میشم چه کارهایی درست بوده یا غلط .

خیلی تمرین فکری داشتیم باهم که تونستم کنترل فکرمو به دست بگیرم ، تمام رفتارهای ما باید با اصلاح فکرمون باشه ، اینجوری کنترل وزن برامون راحت میشه 

اصلا باور نمی کردم این روش به من جواب بده، خیلی رژیمهای سختی گرفته بودم که یا موهام می ریخت یا عصبی میشدم ، بدتر وزنم برمیگشت، ولی این اصلا رژیم نبود راحت باهاش کنار اومدم ، هر غذایی که همه میخورن توی خونه منم میخورم ، اصلا لازم نیست مثلا نون جو بخورم حتما 

هر روز ناهار و شام برنج بخورم مساله ای نیست ، صبحانه هرچی دلم بخواد میخورم ، کره مربا عسل سرشیر خامه 

یکبار خوردن چیزی یهو وزنتو نمیبره بالا ، اندازه مصرف نکردن اشتباهه ، مثلا میگی میوه کالری نداره ، همونو زیاد مصرف کنی وزنت میره بالا ، اون احساس گناهی که گفتم خیلی بد تره،  ناامیدی از خودت 

من کاملا از لحاظ ذهنی خودمو عوض کردم ، الان برمیگردم به گذشته باورم نمیشه اون لایف استایل زندگی من بوده، میگم چقدر اون روزها من غافل بود ، خانومه میگفت توی ذهن ما لاغر شدن رو سخت کردن ، خودش میگفت سنگین وزن بوده  گفت ۱۵۰ این حدودا بوده ، ولی با همین روش وزنشو رسونده به ۷۵ یعنی نصف شده ، من تا شروع نکردم راستش شک داشتم ، باور نمی کردم،  نمیدونم بخدا چرا اینهمه متخصص تغذیه ما رو می‌ترسونن، در حالی که اون خانم اصلا متخصص هم نبود یه چاق بوده مثل خودم 

یکبار خوردن چیزی یهو وزنتو نمیبره بالا ، اندازه مصرف نکردن اشتباهه ، مثلا میگی میوه کالری نداره ، هم ...

چه جالب ممنونم منم از دکتر رژیم میگرفتم ولی به هیچ وجه خامه و سرشیر و....کاملا ممنوعه اگر میخوردمم واقعا وزنم بالا میرفت

چه جالب ممنونم منم از دکتر رژیم میگرفتم ولی به هیچ وجه خامه و سرشیر و....کاملا ممنوعه اگر میخوردمم و ...

عزیزم گفتم اینطوری نیست اصلا، من خامه و همه چیز میخورم ولی به اندازه ، تند تند دارم وزن کم میکنم ، وقتی چیزی ممنوع میشه ذهن بیشتر نسبت به اون ولع پیدا میکنه،  چه بسا که وزنت بدتر دوباره بالا میره