2777
2789
عنوان

زن عموی پرو 😐😡🗡

762 بازدید | 29 پست

سلام 

یه زن عمویی همسرم داره زنه جوونه فک کنم ۳۰ اینطورا باشه 

یه مدتیه هر بار همسر منو میبینه میگههه واااای چقد خوشم از اندامت بیم 

من عاشقق شکممتم خوشم از هیکلی میاد 

یا مثلا میگه یه استین کوتاه داری رنگش صورتیه اون خیلی خوشگله اونو بپوش 

بچه من حقیقتا ناراحت میشم چه واکنشی باید نشون بدم . تا الان هیچی نگفتم ولی خیلی بدم میاد ...

چی بگم یبار دیگه تکرار نکنه این حرفو 😡😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار بزنی تو دهنش حالش جا میاد

بعد بگو دهن سرویس خیلی بهت میاد

از این به بعد با دهن پر خون بیا

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

به خودش چیزی نگو چون بدتر می‌کنه 

به همسرت بگو اینقدر صمیمیت رو دوست نداری و محکم باهاش برخورد کنه 

بعضی زن ها حیا رو قورت دادن.

حالا  شوهرش همچین حرفی به یکی بزنه پاره اش میکنن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

سی ساله هست ولی عقل نداره انگار 

اره دیگه یه چشم غره برو بهش همزمان که حرف میزنه 

یا لبت رو گاز بگیر با چشمانی درشت شده نگاهش کن بلکه جمع کنه خودش رو🤔😌

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

به عموی شوهرت بگو تورو خدا یه کم شکم بیار و یه تیشرت صورتی بپوش آنقدر خانمتون حسرت هیکل شوهر من نباش ...

خداااا زبونم بسته میشه این موقعع هاااا 🥲💔

خیلی پروین بیشر زنا