2777
2789
بفرما اگه بتونم کمکت کنم

ممنونم..

....من پشت کنکۉری ام .بنظرتون میتونم در کنار کنکور،زبان المانی هم بخونم؟(کلاس میخوام برم)

از این لحاظ میگم ک شنیدم یادگیریه زبان المانی ،سخته زمان زیادی باید براش گذاشت‌‌.و فشار و سنگینیه درسامم ک هست..

بنظرتون میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم.. ....من پشت کنکۉری ام .بنظرتون میتونم در کنار کنکور،زبان المانی هم بخونم؟(کلاس میخوام برم) ...

سلام بله زمان المانی یادهمون دوچلند سخته 

تلفظ هم بحث جداست 

اما اگه هزینه کنی ارزش داره برا کالجهای المان

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
بله

من پشت کنکۉری ام .بنظرتون میتونم در کنار کنکور،زبان المانی هم بخونم؟(کلاس میخوام برم)

از این لحاظ میگم ک شنیدم یادگیریه زبان المانی ،سخته زمان زیادی باید براش گذاشت‌‌.و فشار و سنگینیه درسامم ک هست..

بنظرتون میشه؟

من پشت کنکۉری ام .بنظرتون میتونم در کنار کنکور،زبان المانی هم بخونم؟(کلاس میخوام برم) از این لحاظ م ...

بستگی داره آلمانیو برای چی میخوای

اگه تفننی میخوای بخونیش که اصلا الان فکرشو نکن

پشت کنکور که باشی انقد سرت شلوغه که واسه دسشویی رفتنم زمان نداری چه برسه آلمانی

بعدم آلمانی چیز سختی نیس،من از ۱۴ سالگیم شروع کردم و ۱۷ سالگی b2 رو تموم کردم.نمیخواد عجله کنی براش.

زود تموم میشه.بعد کنکورت براش وقت بذار.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من میخوام تا سطح b1 بخونم...در چه حده این سطح؟ خیلی سخته؟

نه تا b1 راحته

فقط تهش یه کم سخت میشه که اونم مهم نیس

یه مبحثه هاوپ زاتس و نبن زاتس داره،فقط اون سخت بود برای من.بقیش نه‌.شبیه clause تو انگلیسیه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ممنون.پس میتونم در کناره کنکورم‌بخونمش؟(کلاسای زبان هم یه روز درمیونه)

میتونی بخونی

ولی موضوع اینجاس که از کنکورت باید بزنی

من زمانی که کنکوری بودم تمام برنامه های غیر کنکورمو کنسل کرده بودم و تمام تمرکزم رو تست و کنکور بود

اگه کنکور خیلی برات مهمه فعلا همونو بچسب،آلمانیو بعد کنکور شروع کن

اگه کنکور برات مهم نیس که بحثش جداس

سطح b1  رو‌ تو چندماه میشه یادگرفت؟

کلاس زبانا معمولا ۲ سال طولش میدن

ولی اگه یادگیریت خوب باشه بین ۹ ماه تا ۱ سال میتونی یاد بگیریش

میتونی بخونی ولی موضوع اینجاس که از کنکورت باید بزنی من زمانی که کنکوری بودم تمام برنامه های غیر ک ...

خب عزیزم من اگه میخواستم از کنکورم بزنم ک این شوالو نمیپرسیدم...

منظوره منم تو شرایطیه ک نخوام از کنکورم بزنم...

ممنون از راهنماییتون🌹🌹