2777
2789

من الان دارم میگیرم، سرویس خواب تخت نوزاد نوجوان گهواره ای و کمد گرفتم ک بعدا سایز نوجوان شد کشوها میشه دراور.ویترین نگرفتم چون بنظرم اصلا استفاده نداره و جاگیره.

گهواره و روروک هم نگرفتم. 

بقیه وسیله هایی ک گرفتم، صندلی غذا، ست کالسکه و کریر، لباس نوزادی شماره صفر تا ۳ هرکدوم دو دست ، سرویس پتو و تشک مسافرتی ک خودش قنداق فرنگی هم داره، لوازم بهداشتی کامل ، سرویس پلاستیکی حمام( تشت و قصری و...) ، سرویس حوله، لباس بیرونی برا حدود ۷ماه ب بعد، تشک گارددار ، سبد های مال اسباب بازی و لوازم بهداشتی، کیف بیرونی برا لوازم بچه، سرویس غذاخوری، فلاسک ، ظرف غذا، لباس گرم و کافشن برا نه ماهگی و حدود دو سالگی( چون امسال زمستون میشه نه ماهه و سال بعد دوساله)

چی ها رو خریدی میشه بگی ؟

سرویس خواب چن تاپتو چندین دست لباس  ازاین چیزا ک جیش ازش رد نمیشه مال رودشکه ..حوله قابلمه وسایل بهداشتی کالسکه کریر مامی بگ روروئک  ازایناک بش میگن مل مل فلاسک و....هرچی ک لازم بوده

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن برای اوایل بایدتو ننو باشه من تجربه ندارم نمیدونم کجا بخابونمش میگن روتخت نوزادنوجوان نمیشه ...

اره درسته. خواهر منم به جز تخت کودک نوجوان، یه گهواره داشت. من تلاشم اینه خیلی از چیزا رو کم کنم، از بس از شلوغی خونه میترسم.    اگر مجبور شدی باید بخری عزیزم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
اره درسته. خواهر منم به جز تخت کودک نوجوان، یه گهواره داشت. من تلاشم اینه خیلی از چیزا رو کم کنم، از ...

اره براهمین میگم ایشالاپول باشه همه رو بگیریم

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
درمورد مارک ها بگید کدوم مارک بهتره بعد بگید کدوم ها خیلی نیاز نمیشه چون میخوایم مقرون به صرفه باشه

من چندجا گشتم تو سیسمونی های مختلف هم جاهای معمولی هم جاهای گرون و برند.کالسکه بنظرم اگر خیلی استفاده می کنی مارک خوب مثل مایلر یا چیکو بگیر اما قیمتشون بالاتره از حدود ۱۲ اینا شروع میشه اما همون مدل رو میتونی اسپرینگ بگیری حدود ۷ ونیم تا۸ تومن،اگر خیلی استفاده نداری بنظرم مارک ایرانی دلیجان بگیر کیفیتش خوبه و بالاترین قیمتش حدود ۶ و ۷۰۰ هس.

سرویس خواب هم من چندین جا رفتم هم تولیدی و کارگاه ها هم سرویس های شرکتی قیمتا از ۱۳ ،۱۴ شروع میشه بستگی به مدل و تعداد تیکه ها داره مثلا تخت و کمد و ویترین چیزی حدود ۲۶ تا ۲۹ بود شرکتی ها. من شرکتی گرفتم برند بامبینو تخت و کمد شد ۲۰ ونیم.

لباس هم جعبه هایی ها برند چیکو و دانالو خوب بود اما چیکو کلا قیمت وسایلاش بالاس . توی لباس خریدن بنظرم برا سال اول ک زود ب زود کوچیک میشه همین ک جنسشون لطیف و نرم باشه کافیه زیاد برندش مهم نیس چون هر سایز لباس رو قراره نهایت سه ماه استفاده کنه

لیستی که آماده کردیم هر کدوم اضافه بود بگید خط بزنیم

۲ دست لباس صفر 

۲ دست لباس ۱

دو دست لباس ۲

۴ دست زیرپوش و لباس زیر سایز صفر تا ۲

۲ دست لباس گرم چون توی پاییز به دنیا میاد

۲ جفت جوراب

۲ جفت دستکش نوزادی

لیستی که آماده کردیم هر کدوم اضافه بود بگید خط بزنیم ۲ دست لباس صفر  ۲ دست لباس ۱ دو دست لبا ...

لباس صفر رو یدونه جعبه ای نوزده تکه بگیر خودش دو‌دست هس جوراب و دستکش نوزادی هم داره.

سایز ۱ و ۲ رو تیکه ای بگیر توی سیسمونی ها هر مدل ک بخوای خودش همه تکه ها رو داره میتونی هرکدوم دوست داشتی برداری مثلا ی مدل یا رنگ رو ک انتخاب کنی میتونی ازش استین کوتاه، استین بلند ، زیردکمه ای ، رکابی ،شرت،... هرچی ک دوست داشتی ازش برداری یا برنداری .