2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیزای واجب عزیزم؛

لباس و پوشک و وسایل بهداشتی و وسایل خواب. کالسکه و کریر و آغوشی و تخت و روروئک و صندلی غذا فقط و فقط به نیاز خودت توجه کن و اگر لازمت میشه بخر.  اسباب بازی هو بنظرم نخر، بوقتش ببین چی دوست داره، بخر براش

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
خود سیسمونی لیست میده هر کدوم را خواستی بردار

درمورد مارک ها بگید کدوم مارک بهتره بعد بگید کدوم ها خیلی نیاز نمیشه چون میخوایم مقرون به صرفه باشه

ن اشتباه نوشتم هم تخت میخرم هم ننو  نمیدونم شایدم ننو نگیرم بستگی ب جیبمون داره دیگ ببینم چقدم ...

مبارکت باشه گلم. به نظرم یکیشو بخر حتی اگر پولت از پارو بالا میره. من خودم مشکل مالی ندارم الحمدالله ولی میدونم اکر خدا بخواد و قسمتم بشه، فقط ضروریات رو میگیرم چون دوست دارم خونه م همیشه مینیمال و جمع و جور بمونه، اصلا تحمل شلوغی خونه رو ندارم. بنظرم اگر لازمت شد و مجبور شدی دوتاشو بخر، اولش یکیشو بخر تا مطمئن بشی. بازم به دل خودت بستگی داره گلم. الهی هرکاری میکنی دلتون شاد باشه. 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
لباس چه تکه هایی بخریم ؟ چون پک ها زیاد تکه داره و یکی از آشنا ها گفت همه اش لازم نمیشه 

منم شنیدم ولی تجربه شو ندارم عزیزم، باید بچه ها جواب بدن

مبارکت باشه گلم. به نظرم یکیشو بخر حتی اگر پولت از پارو بالا میره. من خودم مشکل مالی ندارم الحمدالله ...

اخه میگن برای اوایل بایدتو ننو باشه من تجربه ندارم نمیدونم کجا بخابونمش میگن روتخت نوزادنوجوان نمیشه خابوند  اوایل نمیدونم چیکارکنم

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏