2777
2789
عنوان

اقدامی های ۱۴۰۲

721 بازدید | 101 پست

بیاین بگین مته چندم اقدامین و چیکارا می کنید در طول اقدام.

خودم ماه ۶ بود این ماه 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام اقدام کنم میترسم پشیمون شم البته یه پسر۴ ساله دارم

چرا پشیمون 

الان پسرتم بزرگ شده اگه شرایطشو داری اقدام کن زمان خوبیه واسه دومی از نظر فاصله ی سنی

@دیوت_کورد   عشقم خون خودتو کثیف نکن اونجا قفل شد نتونستم بگم بت 😁😂🤗

🤣🤣 فاطی بخدا من برام مهم نیس فقط دوست داشتم نی نی یار ببینه اون حالا ک حرفاش یادش اومده پنج دیقه یبار تو تاپیکش تگم میکنه جرئت هم نداره باز نگهش داره

در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤
۶ماهه اقدامم فردا‌موعدمه🥲

تقریبا مثل من، دو سه روز دیگه موعدمه.

بچه هااا چیا بیشتز میخورین تو اقدام و سبک زندگیتون چه تغییری کرده 

🤣🤣 فاطی بخدا من برام مهم نیس فقط دوست داشتم نی نی یار ببینه اون حالا ک حرفاش یادش اومده پنج دیقه ی ...

ولش کن دهن ب دهن نشو . آخه ببین چه تاپیکی زدع خودش 😐. چرا بحث می‌کنی با اینا فش داد قفل کرد😑😐

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .