2777
2789
عنوان

اقدامی های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 101 پست
ن ازمایش روتین دادم ک هیچ مشکلی نداشتم سونو هم ابان سقط داشتم آذرماه سونوانجام دادم رحمم سالم بود

خب خداروشکر 

انشالله این ماه باردار باشی عزیزم

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
ولش کن دهن ب دهن نشو . آخه ببین چه تاپیکی زدع خودش 😐. چرا بحث می‌کنی با اینا فش داد قفل کرد😑😐

جرئت نداشت دیگه😂

واقعا اگ رسیدگی نشه همه علاقم ب نی نی سایت از بین میره

در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جرئت نداشت دیگه😂 واقعا اگ رسیدگی نشه همه علاقم ب نی نی سایت از بین میره

ارع منم زیاد حال ندارم حرف بزنم پر آدم سمی شده اینجا 😐😂😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ارع منم زیاد حال ندارم حرف بزنم پر آدم سمی شده اینجا 😐😂😂

اره باور کن

رسیدگی شد😁😂عاشق سرعت نی نی یار پنجم

در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤
این ماه دومین بار بود چهاردهم موعد پریودمه تنبلی هم دارم این ماه امپول ازاد سازی زدم ولی نا امیدم ...

آمپول آزاد سازی خیلی خوبه من به دکترم گفتم برام بنویسه گفت فعلا فقط مدروکسی پروژسترون باید بخورم 🥲

منم😥

انشالله جفتمون باردار باشیم

هر چند من بعید میدونم آخه این ماه اولین بار بود مدروکسی مصرف کردم

دکترم گفت دو ماه بخور بعد باز بیا نگفت که بخورم باردار میشم☹

خدا کنه ازاد شده باشه ولی چون هیچ علائمی ندارم نا امیدم

از روی علائم اصلا نمیشه گفت...

آمپول آزاد سازی خیلی خوبه من به دکترم گفتم برام بنویسه گفت فعلا فقط مدروکسی پروژسترون باید بخورم 🥲

ب من امپولشو داد ۳تا گفت دوماه بزن قرص لتروزلم این ماه خوردم دکتر داد 

پروژسترون برای چی خوبه؟