2777
2789

ترشی 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر نفر یه پیمانه برنج،یه سیب زمینی متوسط،نصف پیاز ،دو تا گوجه بزرگ.

پیار رو تو روغن تفت بده سبک که شد نمک بزن بعد سیب زمینی رو هم اضافه کن یه کم تفت بده چ و در آخر گوجه ی رنده شده.

حالا برنجی که شستی رو اضافه کن و انقدری آب بریز که اندازه بند انگشت اشاره آب بالای برنج باشه،نمکشم اندازه کن.

با حرارت ملایم می پزه و آبش جمع میشه،

حالا جمعش کن و درشو بذار تا دم بکشه.

با ماست دوست دارم من

💔🖤

گوجه رو با غذاساز یا میکسر پوره کن برنج خیس شده رو بریز داخلش و بگذار با آب گوجه برنج پخته بشه من پیاز داغ هم بهش اضافه میکنم و به جای روغن کره میزنم نمکش رو اندازه کن و میتونی یکی دوقاشق رب هم بزنی بعد دمش کن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

پیاز داغو گوجه خورد شده رو تفت بده یکم رب بزن برنجتم بشور این مواد بریز تو آب برنج

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

گوجه هاتو رنده یا خیلی ریز کن 

ی پیاز رنده کن و سرخ کن بهش فلفل زردچوبه و هر ادویه دیگه ک دوست داری اضافه کن 

گوجه هارو اضافه کن یکم نمک بریز 

بزار یکم نرم بشن بعد دوبرابر پیمانه برنجت اب بریز رو‌گوجه ها مثلا دو لیوان برنج ریختی چهار لیوان اب بریز

بعد ک اب جوش اومد برنجتو خوب بشور ( ترجیحا ایرانی باشه)

بهش اضافه کن بزار ابش جمع بشه کنارهاشو جمع کن و دمش کن 

با سالاد شیرازی خوشمزه میشه

بگم با ماست میخورم ضایعست🤣

نه منم میخورم گاهیم تخم مرغ نیمرو میکنم باهاش میخورم 🤭

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اینجوری که من درست میکنم همه دوست داشتن

اول 5،6 تا سیر تازه رو با سیر له کن له میکنم که دیده نشه توی غذا (برای 6 نفر درست میکنم 6 تا سیر میریزم اگر کمتر میخوای درست کنی سیرشو کمتر کن که غذا بو نگیره به تعداد هر نفر 1 سیر بریز) 

یا اگر دوست نداشتی پیاز 

بعد میزارم سیر یا پیازم سرخ سرخ و طلایی شه 

بعد پوره گوجه رو میریزم و تفت میدم

اگر پوره گوجه زیاد باشه دیگه رب نمیزنم ولی اگر کم باشه رب هم میزنم

بعد نمک. فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر گشنیز با یه مشت ترخون خشک میریزم داخلش و یه سیب زمینی هم نگینی میریزم داخلش و من با برنج نیم دانه درست میکنم اونم میریزم و دم میکنم🤤😍