2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم پول ندم؟ خانومایی که شاغل هستن راهکار بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 47 پست
من از همه کاراش خبر ندارم اما گاهی برام کادو طلا میخره من خودم به اینکه زن و مرد همه چی شون مشترک با ...

این حقوقی که شما میگین شاید ۸۰ درصدش یا بیشتر خرج زندگیتون باشه چون همه چی وحشتناک گرونه

شاید اگه یه بار بشینی بگی‌بنویس چقدر خرید کردی پول کمم بیاره!

ما فقط ماهی کلی پول پوشک و شیر خشکمون میشه

در کل اگه میتونه برای آینده بچتون چیزی پس انداز کنه به نظر من به فکر اون باشین

ما که تو فکریم یه چیزی برای پسرم بخریم هر چند الان نمیتونیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باورم نمیشه چقد شبیه همیم🥲البته برای من خیلی بد دهنه افسرده شدم فک کنم😔

منم همینطور شوهرم حیلی بد دهنه بالاتر گفتم خیلی بهم توهین میکنه من خیلی خواستگار داشتم خدا میدونه شاید بیشتر از ۱۰۰ تا ولی این انتخاب خودم بود که این شد منم افسردگی گرفتم تازه بچه م به دنیا اومده خیلی حالم بده همه ی موام سفید شده به هیشکی ام نمیتونم بگم همه فکرمیکنن ما خیلی زندگی خوبی داریم ماشین میلیاردی سوار میشیم و خونه آنچنانی داریم درحالی که از درون داغونیم دیگه ازش بدم میاد اصلا دوس ندارم خونه مون برم😔

این حقوقی که شما میگین شاید ۸۰ درصدش یا بیشتر خرج زندگیتون باشه چون همه چی وحشتناک گرونه شاید اگه ی ...

چیا مثلا میشه خرید شاید منم تونستم انجام بدم. اره خیلی وام داریم کلی سرمایه مون تو یه سرماگذاری رفت 

چیا مثلا میشه خرید شاید منم تونستم انجام بدم. اره خیلی وام داریم کلی سرمایه مون تو یه سرماگذاری رفت& ...

به نظر منم نگران نباش

مردا خیلی بیشتر به فکر این چیزان

ما تو فکریم آپارتمانمونو بدیم رهن،یه سری هم وام بگیریمو یه خونه کوچیک تو یه جای ارزونتر بگیریم

ولی فعلا داریم پول میذاریم قرض الحسنه که بتونیم وام بگیریم

اگه کسی رو دارین شراکتی چیزی بخرین هم خوبه

ما هنوز کسی رو پیدا نکردیم

خب میشینه نقشه میکشه برای بعد که جمع شد یه جا ازش میگیره 

ا عزیزم میتونه چیزی رو ک بخرن رو درست بگه ب نامش کنه ولی اونجوری خورد خورد کلا پولش هیچی میشه

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
به نظر منم نگران نباش مردا خیلی بیشتر به فکر این چیزان ما تو فکریم آپارتمانمونو بدیم رهن،یه سری هم ...

انشاالله به زودی کارتون را بیوفته و اونجوری که میخواین بشه 

منم همینطور شوهرم حیلی بد دهنه بالاتر گفتم خیلی بهم توهین میکنه من خیلی خواستگار داشتم خدا میدونه شا ...

من گاهی میگم ای کاش کارمند نبودم تا این آدم نصیبم نمیشد منم خودم انتخابش کردم و همیشه خانوادم میگه چقد بهت گفتیم نرو گوش نکردی😔میشه با هم دوست بشیم درد دل کنیم🙏💛 البته من اینجارو بلد نیستم

مخالفت میکنه و دعوا راه میندازه من نمیتونم دعوا کنم بلد نیستم من تو یه خونواده آروم بزرگ شدم بلد نیس ...

عزیز دلم خیلی منطقی بهش بگو

بگو نفسم ما این مقدار حقوق منو پس انداز کنیم تا جایی ک میتونیم اینجوری هدر میره الکی

بگو بهترین کار اینه ک چند تا وام بنویسیم

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
من گاهی میگم ای کاش کارمند نبودم تا این آدم نصیبم نمیشد منم خودم انتخابش کردم و همیشه خانوادم میگه چ ...

منم همینطور،همیشه میگم خوش به حال اون خانوما که خانه دار هستن خیلی توقعشون زیاده پر رو هستن همه چی میخوان شوهراشونم همه تحت امرشونن

اره حتما، ولی منم تازه اینجا اکانت زدم آشنایی ندارم 

عزیز دلم خیلی منطقی بهش بگو بگو نفسم ما این مقدار حقوق منو پس انداز کنیم تا جایی ک میتونیم اینجو ...

پارسال از بانک وام میلیاردی گرفتیم ولی پولمونو تو سرمایه گذاری از دست داد البته پولو داد به داداشش اونم سرش کلاه رفت پول مارو هم از دست داد و الان داریم قسطشو میدیم