2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم پول ندم؟ خانومایی که شاغل هستن راهکار بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 47 پست
راحت بگو یه چیزی باید به نامم باشه وگرنه پول نمیدم

بهش گفتم هی الکی میگه من هرچی دارم برا توعه زبون بازه ولی وقتی جدی میشه دعوا راه میندازه منم خسته شدم از بس دعوا کردم☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا وام خونگی بنویس و ماهیانه براش قصد بده اگرگ اولا اسمت در اومد طلایی چیزی بخر هم پولات جمع میش ...

مخالفت میکنه و دعوا راه میندازه من نمیتونم دعوا کنم بلد نیستم من تو یه خونواده آروم بزرگ شدم بلد نیستم دعوا کنم 

منم کارمندم،خودم کارتمو دادم به شوهرم

با هم کار میکنیم، اگه بتونیم پس انداز کنیم تو یکی از حساب های قرض الحسنه مون میریزیم

اگر نتونیم هم به این خاطر بوده که هم وام خیلی داریم هم همه چی خیلی گرونه

ولی من از همه کارایی که انجام میده خبر دارم،خودش هم زیاد پیش میاد برام طلا بگیره

یک ماه حقوقت رو برمیداری میری گرون ترین پاساژ محله تون. کارت رو صفر میکنی میای. ماه بعد حقوقت رو برم ...

میدونی عزیزم هر ماه میخوام اینکارو کنم ولی نمیدونم چجوری میشه نمیتونم عملی کنم من قبل ازدواجمون خیلی خوب زندگی میکردم الان نمیتونم. همیشه میگم اینماه دیگه بهش نمیدم اما نمیتونم حالا نمیدونی شوهرم چقد به من توهین میکنه تو خونه خیلی منو اذیت میکنه ولی بیرون اینجوری نیس نمیدونی برای عید برا خودم خرید کردم چه دعوایی راه انداخت . خیلی قسط داره یه جا سرمایه گذاری کرد پولشو بردن الان تحت فشاره ولی راه حل های دیگه ای داره مثلا یه سری چیزا داره زده به اسم مامانش یه بچه دارم وگرنه جدا میشدم ازش

منم کارمندم،خودم کارتمو دادم به شوهرم با هم کار میکنیم، اگه بتونیم پس انداز کنیم تو یکی از حساب های ...

من از همه کاراش خبر ندارم اما گاهی برام کادو طلا میخره من خودم به اینکه زن و مرد همه چی شون مشترک باشه معتقدم هرچی هست به نام هر دو باشه، اما اون نه. گاهی با خودم میگم یه دعوای بزرگ راه میندازم دیگه بهش پول نمیدم ولی نمیتونم 

مخالفت میکنه و دعوا راه میندازه من نمیتونم دعوا کنم بلد نیستم من تو یه خونواده آروم بزرگ شدم بلد نیس ...

باورم نمیشه چقد شبیه همیم🥲البته برای من خیلی بد دهنه افسرده شدم فک کنم😔