2821
2789
ام ار ای دادم پیش پنج شش تا دکترم رفتم. میگن دیسکت ملایمه و آب درمانی باید کنی و مراعات

اب درمانی چیه

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه دکتر گفت جراحی فقط دکتربعدی سنتی بوده گفت نه 

خیلی مواظب باش سنتی خطرناکه.. اگر دیسک جابجا بشه بره رو عصب خیلی بد میشه. دکتر به من گفت ممکن بوده تو لحظه پارگی بعضی عصب های پات کلا قطع شه شل بشی. بدترین روزای عمرم بود

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

جراحی شدی درمان شد؟ خوب شدی؟

من ۹۵ درصد راضیم. البته پارگی شدید داشتم راهی جز عمل نبود. دیسکه داشت پامو فلج میکرد لعنتی

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

درد کمرم به پاهام میزنه و توش درد میپیچه

کنترل ادرار چی

من ۹۵ درصد راضیم. البته پارگی شدید داشتم راهی جز عمل نبود. دیسکه داشت پامو فلج میکرد لعنتی

الهی...

ببین من هرچندتا دکتر رفتم گفتن جراحی لازم نداری چون خیلی خفیفه. میگن خفیفه ها ولی درد زیادی دارم.

بنظرت منم‌اگه یروز جراحی کنم کامل دردم تموم میشه؟

خیلی مواظب باش سنتی خطرناکه.. اگر دیسک جابجا بشه بره رو عصب خیلی بد میشه. دکتر به من گفت ممکن بوده ت ...

چه خاکی ب سرم بریزم

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟