aseeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 202 عنوان برنج هاشمی سوزنی 84 بازدید | 13 پست دوستان برنج هاشمی سوزنی خوبه بگیرم کیلوی 70 تمنه؟ 1402/02/10 | 13:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48832 الان برنج پایین اومد بخر اگه میتونی زیاد بخر چون باز بالا میره ..من شمالم میدونم روح اقای هاشمی شاد باشه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 22482 والا ما خودمون زمین کشاورزی داریم زیر نود تومن هاشمی رو نمیفروشیم. اگه مطمئنی هاشمیه بدون معطلی بخر .
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48832 والا ما خودمون زمین کشاورزی داریم زیر نود تومن هاشمی رو نمیفروشیم. اگه مطمئنی هاشمیه بدون معطلی بخر ... فعلا پایین اومد شالیکوبی داره کیلویی ۷۰ میدن ولی باز بالا میره روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
aseeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 202 هاشمی صد خرده هست الکی گفته اخه این هاشمی اصل نیس سوزنی بهش میگن
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 22482 فعلا پایین اومد شالیکوبی داره کیلویی ۷۰ میدن ولی باز بالا میره هاشمی درجه یک کیلویی ۱۱۰ تومنه . از کشاورز ۹۰ میخرن. اونایی که ۷۰ تومنی درجه ۲ یا ۳ هستن .
aseeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 202 الان برنج پایین اومد بخر اگه میتونی زیاد بخر چون باز بالا میره ..من شمالم میدونم روح اقای هاش ... اخه عزیزم این نوع هاشمی بهش میگن سوزنی نمی دونم چطوره خوبه یا بد؟
aseeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 202 والا ما خودمون زمین کشاورزی داریم زیر نود تومن هاشمی رو نمیفروشیم. اگه مطمئنی هاشمیه بدون معطلی بخر ... چ بگم والا منم قبلا خریدم هاشمی اصل کیلوی 110 اما اینو بهش میگم سوزنی گفتم ببینم خوبه اینم
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 22482 چ بگم والا منم قبلا خریدم هاشمی اصل کیلوی 110 اما اینو بهش میگم سوزنی گفتم ببینم خوبه اینم برای نمونه ازش بگیر بپز . اگه خوب بود بیشتر بخر . به هرحال کیلویی ۷۰ تومنم گرونه و کلی پول براش باید بدی .
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48832 هاشمی درجه یک کیلویی ۱۱۰ تومنه . از کشاورز ۹۰ میخرن. اونایی که ۷۰ تومنی درجه ۲ یا ۳ هستن .&nb ... بله ما خودمون زمین داریم طارم محلی میخوریم روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48832 اخه عزیزم این نوع هاشمی بهش میگن سوزنی نمی دونم چطوره خوبه یا بد؟ نه خوبه ...اولین بار آبکشی کن عالیه اول اب رو بزار جوش بیاد بعد برنج رو اضافه کن روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 22482 بله ما خودمون زمین داریم طارم محلی میخوریم من پدرم شالیزار داره و برنج سالیانه منو میده ما هم طارم میخوریم . ولی قبول داری کیلویی ۱۱۰ هم ارزونه ؟؟؟ کارگر امسال روزی ۶۰۰،۷۰۰ تومنه . با این مشکلات بی آبی واقعا کشاورزی سخت شده .
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48832 من پدرم شالیزار داره و برنج سالیانه منو میده ما هم طارم میخوریم . ولی قبول داری کیلویی ۱۱۰ هم ارزونه ... خدا پدرت رو حفظ کنه خدایی از کشاورز کم میخرن خستگی ب جونش میمونه 😥😥😥ایشالا ی روزی حق ب حقدار برسه ........شمال اگه نباشه مردم ایران لنگ برنج میشن روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔