2777
2789
عنوان

مدل میکاپ

185 بازدید | 8 پست

امروز رفتم ارایشگاه سالنداره بهم گفت مدلم میشی برای میکاپ و مو.گفت ولی استوری و پست میکنما ببین مشکلی نداری.

عمه مم گفت فقط مدل عروس نشی فک میکنن ازدواج کردی اشنایی کسی ببینه.

میگم بنظرتون اینکارو انجام بدم؟🤔

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991

به منم گفتن بخاطر افکار عهد بوق مامانم نزاشت برم 🥲🥲🥲

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتون پول‌میدن؟

وااالا چیزی نگفت طرف. فقط گفت میتونی بری آتلیه عکس بگیری .ولی عمه مم گفت باید پول بدن.من برای تنوع میخوام انجام بدم اما ازاونطرفم میگم بابام متوحه بشه بعید میدونم خوشش بیاد از اون طرف یه  داماد بسیار فضول داریم ک تو همه چی ادم دخالت میکنع به خواهرم بگم بخاطر شوهرش ممکنه بگه نه نکن اینکارو😐بابام ب اندازه ی اون مخالفت نمیکنه والا

وااالا چیزی نگفت طرف. فقط گفت میتونی بری آتلیه عکس بگیری .ولی عمه مم گفت باید پول بدن.من برای تنوع م ...

منم شنیدم پول میدن چون بلاخره تبلیغاته واسه اون آرایشگر‌‌.

کاری به شوهر خواهرت نداشته باش چون تو واسه خودت زندگی میکنی نه افکار اون. ببین نظرت خانوادت چیه 

منم شنیدم پول میدن چون بلاخره تبلیغاته واسه اون آرایشگر‌‌. کاری به شوهر خواهرت نداشته باش چون تو وا ...

بابام خیلی ادم روشنفکریه اما بعید میدونم اجازه بده ک البته بابام تو پیج ارایشگاه زنانه چیکار داره اخه😐

😁😁😁 بهش بگی بهتره

اگه نمیگفت اینستا و پست و استوری راحت قبول میکردم خودمم حسم جالب نیست.

مثلا بعضیا هستن همینجوری عکساشون رو پروفشون یا اینستاشون با هرپوششی هست من هیچ وقت عکس خودمم پروفم نذاشتم اگرم بوده با پوشش مناسبی بوده اینه ک برام سنگینه

اگه نمیگفت اینستا و پست و استوری راحت قبول میکردم خودمم حسم جالب نیست. مثلا بعضیا هستن همینجوری عکس ...

بله دیگه باید عکسات تو اینستا باشه تا بتونه تبلیغ کنه

بهرحال ببین شرایط چجوریه بعد قبول کن بعدا پشیمون‌نشی گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز