منم یه هفته زودتر شدم ولی خون ریزی شدید و درد وحشتناک😵💫🥱
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
نه اصلا نزدیکی داشتیم خب بعدش دیدم یه لخته خون قهوه ای ریخته رو ملافه تخت بعدش تا فرداش دیگه هیچی نبود تحرک داشتم یه لک کوچیک دیدم دو روز بدشم گذشت یکم لک لخته خون داشتم همین
میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم.... 💚 میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
[QUOTE=288430316]نه اصلا نزدیکی داشتیم خب بعدش دیدم یه لخته خون قهوه ای ریخته رو ملافه تخت بعدش تا فرداش دیگه هیچی نب ...[/QUOTEحتما برین پیش دکتر زنان
و اینم بگم شاید بارداری هم یه عاملی هست برای کم شدن وای حتی لکه بینی
خب این هنوز کوچیکه برای همون نشون نداده لکهات اگه ادامه دار نباشه ممکنه لک لانه گزینی باشه وایستا تا وقت موعدت چند روز رد بشه بعد دوباره بیبی چک بزن
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍