2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 177 پست
منک اینجا بهم معرفی کردن چون از نامزدم جدا شده بودم دوستم بم معرفی کرد گفت خیلی پشم ریزونه خودتم ی ا ...

خب اکثر دعاها سوزوندنی اب روانه

به منم یه بار ف ال گرفتم یکماه پیش میگفت یه زن واسه دوست پسرت دعای سوزوندنی‌ گرفته نصف حرفاشم چرت پرت بود ببین اخه حتما نمیشه گفت همه دعا میگیرن واسه بقیه ولی اگر واقعا مطمئنی برو پیش ادم قابل اعتماد باطل سحر بگیر خیال خودتو راحت کن

🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا میگی .

کدومشو میگی ؟ آره بخدا ک راست میگم همینا ترسوندم من از مجرد بودن بدم نمیاد ولی اینک با دعا مجرد بمونم خب معلومه ناراحت میشم تازه ی همزاد هم باشه بم حسودی کنه ک دیگ چ شود

کشیدن لپت

نمیتانی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کدومشو میگی ؟ آره بخدا ک راست میگم همینا ترسوندم من از مجرد بودن بدم نمیاد ولی اینک با دعا مجرد بمون ...

همزاد حسودی میکنه جلو بختت نگرفته ک ..‌میدونم چی میگی برو باطل کن برو پیش همونی ک گفت اینارو همونطور ک اون طلسمش گرفت تو هم میتونی باطلش کنی زود انجام بده عجب پست فطرتی بود طرف

خب اکثر دعاها سوزوندنی اب روانه به منم یه بار ف ال گرفتم یکماه پیش میگفت یه زن واسه دوست پسرت دعای ...

میخوام از همین بگیرم ولی من شنیدم مدت اعتبار دعا همیشگی نیست مثلا اگ از بین میره خودش من الکی پول ندم 

اینو تو تعیین نمیکنی کوچولو     فشار دادن بینیت-  حالا هم برو بخاب خابت میاد

عاها

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینو تو تعیین نمیکنی کوچولو     فشار دادن بینیت-  حالا هم برو بخاب خابت میاد

گفته بودم؟؟؟ 

کل بچه های سایت میدونن از افراد سمج و چسبونکی متنفرم 

گفتم هوا برت نداره