2777
2789
عنوان

حقوق ۱۲میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 164 پست
یا خدا مگه کجا خونه میگیرین

هر جای تهران که فکر کنی، به قول بابام ما دیگه خونه که خودمون قبلا خریدم و میشنیم رو هم نمیتونیم اجاره کنیم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خب شاید منطقه خوب تهران هستید🤔

عزیزم من کرجم

البته منطقه خوبش

واحد رو به رومون مستاجرن

۸۰۰رهن ۵ اجاره

تهران که سه برابر کرجه

اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه عزبزم چندسال باید جمع کنی بسه مثلا ۵ میلیارد نازه من قیمت پایین کفتم بتونی به خونه تو پایین ته ...

اره با جمع کردن که نمیشه ولی منظورم این بود اگر ادم انقد درامد داشته باشه میتونه وام سنگین برداره قسط بده البته در مورد تهرانه نه شهرستان ها

ببین یسری موسسه های قرض الحسنه هم وام میدنا ولی خب باید سه یاچهار ماه پولتو بذاری تو حساب بعد اندازه ...

جدی نمیدونسم 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
من دوروبریام همه وضعشون خونه چون پدرشوهراشون میرسن بهشون  واسه من پدرمو که دراورده  خسیس ...

پدربزرگ من زمین داره کلی ب همه پسراش داده غیر از بابای من همشم بخاطر بهانه های الکی🙂💔

شرکت کردن تو پروژه چی نمیشه؟

یکی از فامیلامون شرکت کرده بود چندسال پیش الان خونه داره البته از ارگان خاصی نبود 

ولی الان میگه اصلا نمیشه

از کم میشه شروع کرد مثلاهمین مسکن ملی رو ثبت نام کنید بیشتر از سیصد نمیخواد بعدش کم کم اگه دوست دا ...

همین مسکن ملی رو ثبت نام کنیم 

میشه عین ایرانخودرو 

الان دولت پول نقد نداره 

دنبال اینه مردم رو تلکه کنه 

از کجا ۳۰۰ بیارییم بااین حقوقا؟؟؟؟؟

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
پس ما چی بگیم ک حقوقمون ۵تومنه با یه بچه و کلی مریضی دارم همه دندونام خرااب یعنی بزور ی چیزی میخورم ...

دندون پزشکیا افتضاح گروونن موندم فقط دعا میکنم خدا خودت خوبشون کن وضعمون رو ک میدونی اما.....  

حالا من یه سوالی دارم خونه پدرشوهرم 50 متره که در حال حاضر نشستیم خونه اتاق نداره بخوایم دوبلکس کنیم بالا اتاق در بیاریم بهش برسیم 200 میلیون هزینشه به نظرتون اینکار و بکنیم یا نه پولم و طلا بخرم جمع کنم شاید خودم یه روزی بتونم خونه بخرم؟ 

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
اگه هیچی نخرید نخورید میشه پس انداز کرد :) 

الان مگه کسی هست خرج کنه یا بخوره و بخره 

بخدا رفتم دکتر امروز شد ۵۰۰ 

بیمه شوهرم رو نمیریزن 

موندم خدایا ۵۰۰ اخه پول دکتر خدایی کمرمون شکست

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!