sisijooooonam مدیر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 عنوان حقوق ۱۲میلیون | مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 164 پست با حقوق ۱۲میلیون میشه پس انداز کرد خونه خرید جک سال رو گفتم فک کنم جدی حقوق شوهرم ۱۲تومن پس اندازمون ۳۰۰تومنه میشه ب نظرتون اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥ 1402/02/10 | 02:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5377 یا خدا مگه کجا خونه میگیرین هر جای تهران که فکر کنی، به قول بابام ما دیگه خونه که خودمون قبلا خریدم و میشنیم رو هم نمیتونیم اجاره کنیم من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
زنگ_آخر_پشت_مدرسه عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 2447 خب شاید منطقه خوب تهران هستید🤔 عزیزم من کرجمالبته منطقه خوبشواحد رو به رومون مستاجرن۸۰۰رهن ۵ اجارهتهران که سه برابر کرجه اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!
رزخاتون۶۵۴ عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 1349 نمیشه عزبزم چندسال باید جمع کنی بسه مثلا ۵ میلیارد نازه من قیمت پایین کفتم بتونی به خونه تو پایین ته ... اره با جمع کردن که نمیشه ولی منظورم این بود اگر ادم انقد درامد داشته باشه میتونه وام سنگین برداره قسط بده البته در مورد تهرانه نه شهرستان ها
توینتییی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 263 پس ما چی بگیم ک حقوقمون ۵تومنه با یه بچه و کلی مریضی دارم همه دندونام خرااب یعنی بزور ی چیزی میخورم ک زنده بمونم با ۲۳سال سن انگار یه پیرزن ۸۰سالم
sisijooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 ببین یسری موسسه های قرض الحسنه هم وام میدنا ولی خب باید سه یاچهار ماه پولتو بذاری تو حساب بعد اندازه ... جدی نمیدونسم اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
ghui عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1356 من دوروبریام همه وضعشون خونه چون پدرشوهراشون میرسن بهشون واسه من پدرمو که دراورده خسیس ... پدربزرگ من زمین داره کلی ب همه پسراش داده غیر از بابای من همشم بخاطر بهانه های الکی🙂💔شرکت کردن تو پروژه چی نمیشه؟یکی از فامیلامون شرکت کرده بود چندسال پیش الان خونه داره البته از ارگان خاصی نبود ولی الان میگه اصلا نمیشه
پانبوخ عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2317 از کم میشه شروع کرد مثلاهمین مسکن ملی رو ثبت نام کنید بیشتر از سیصد نمیخواد بعدش کم کم اگه دوست دا ... همین مسکن ملی رو ثبت نام کنیم میشه عین ایرانخودرو الان دولت پول نقد نداره دنبال اینه مردم رو تلکه کنه از کجا ۳۰۰ بیارییم بااین حقوقا؟؟؟؟؟ بیحس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
رزخاتون۶۵۴ عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 1349 ببین یسری موسسه های قرض الحسنه هم وام میدنا ولی خب باید سه یاچهار ماه پولتو بذاری تو حساب بعد اندازه ... اره پولشونم برکت داره خدایی
پژگچ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6516 عزیزم من کرجم البته منطقه خوبش واحد رو به رومون مستاجرن ۸۰۰رهن ۵ اجاره تهران که سه برابر کرجه عه منم کرجم😍کجای کرج هستید؟
توینتییی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 263 پس ما چی بگیم ک حقوقمون ۵تومنه با یه بچه و کلی مریضی دارم همه دندونام خرااب یعنی بزور ی چیزی میخورم ... دندون پزشکیا افتضاح گروونن موندم فقط دعا میکنم خدا خودت خوبشون کن وضعمون رو ک میدونی اما.....
7475fm عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 2589 حالا من یه سوالی دارم خونه پدرشوهرم 50 متره که در حال حاضر نشستیم خونه اتاق نداره بخوایم دوبلکس کنیم بالا اتاق در بیاریم بهش برسیم 200 میلیون هزینشه به نظرتون اینکار و بکنیم یا نه پولم و طلا بخرم جمع کنم شاید خودم یه روزی بتونم خونه بخرم؟ خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
پانبوخ عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2317 اگه هیچی نخرید نخورید میشه پس انداز کرد :) الان مگه کسی هست خرج کنه یا بخوره و بخره بخدا رفتم دکتر امروز شد ۵۰۰ بیمه شوهرم رو نمیریزن موندم خدایا ۵۰۰ اخه پول دکتر خدایی کمرمون شکست بیحس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
زنگ_آخر_پشت_مدرسه عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 2447 عه منم کرجم😍کجای کرج هستید؟ ❤️❤️عظیمیه اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!
پانبوخ عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2317 حالا من یه سوالی دارم خونه پدرشوهرم 50 متره که در حال حاضر نشستیم خونه اتاق نداره بخوایم دوبلکس کنیم ... با پدرشوهرت زندگی میکنی؟ بیحس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!