2777
2789
عنوان

حقوق ۱۲میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 164 پست
وام بگیرید مسکن ملی ثبت نام کنید ان شاءالله میشه

وام ۲۳در صد سود یپنجاه تومن برداشتیم قبل عید ۶۸د پس بدیم 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
مگه حرف زدنم چطوری که به شما بر خورد خانوم

برنخورد به من ولی شاید استارتر دلش بشکنه تو این شرایط بد اقتصادی تمسخر جایی نداره خرسند نباشه چیکار کنه؟همه همینیم دیگه

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هرکی خونه داره یا خیلی قبل پیش خریده یا خیلی زود سرکار رفته تونسته تو ارزونی جمع کنه بخره یا ار ...

من دوروبریام همه وضعشون خونه چون پدرشوهراشون میرسن بهشون 

واسه من پدرمو که دراورده 

خسیس یه هزاری یمن نداده تاحالا نه به پسرش 

پسرشم تون نمیده خودشون واقعا دیگه نمیکشم بخدا جهیزیه نازنینم کلی داغون شده

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
نه دیگه خدایی با ۱۰۰ میشه.چندتا وام تپل برداری میشه خدایی

نمیشه عزبزم چندسال باید جمع کنی بسه مثلا ۵ میلیارد نازه من قیمت پایین کفتم بتونی به خونه تو پایین تهران بخری حداقل ۴ سال باید کار کنی جمع کنی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یاخدا کجا میشینین🤯🤯🤯🤯

هر جای تهران که فکر کنی، به قول بابام ما دیگه خونه که خودمون قبلا خریدم و میشنیم رو هم نمیتونیم اجاره کنیم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
وام ۲۳در صد سود یپنجاه تومن برداشتیم قبل عید ۶۸د پس بدیم 

ببین یسری موسسه های قرض الحسنه هم وام میدنا ولی خب باید سه یاچهار ماه پولتو بذاری تو حساب بعد اندازه پولت وام میدن بدون بهره اصل پولم میتونی برداری دیگه ما۵۰ گذاشتیم ۵۰ هم وام میدن ماهی ۵ تومنم قسط باید بدیم 

از کم میشه شروع کرد مثلاهمین مسکن ملی رو ثبت نام کنید بیشتر از سیصد نمیخواد بعدش کم کم اگه دوست دا ...

مسکن ملی ۳۰۰تومن میخواد؟فکرمیکردم خیلی بیشترباشه

همه ی شهرهاهمینه مبلغش؟

دقیقا من اون هفته فکر کردم اشتباه کارت کشیدن ۹۰۰ تومن فقط پول دوقلم میوه و یمقدار صیفی جات وصبحانه ش ...

دلم برا مردای مملکتمون میسوزه واقعا زیر فشار تورم کمرشون خم شده خدا هیچ مردی رو شرمنده زن بچش نکنه 

مرغ کیلو ۸۰ شده رفت امد دیگه نیست طرف اگه بتونه شکم خانوادش سیر میکنه مهمونی رفتن و مهمونی دادنم میشه ارزو

برنخورد به من ولی شاید استارتر دلش بشکنه تو این شرایط بد اقتصادی تمسخر جایی نداره خرسند نباشه چیکار ...

خب منم چیز بدی نگفتم فقط خندم گرفت با ماهی ۵۰میلیونم انقد خرج گرونه نمیشه خونه خرید و پس انداز کرد چه برسه ۱۲ به استارتر نخنیدیم به ۱۲حقوق بی ارزش و این گرونی خندیدم نخواستم که اونو ناراحت کنم