2777
2789
عنوان

حقوق ۱۲میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 164 پست

من با ماهی حداقلش ۱۰۰ تومن ک شوهرم در میاره موندم میتونم خونمو بزرگ بکنم یا نه شبوروز دودوتا چهارتا میکنم بازم نمیشه تهران خونه ها افتضاحههههه ی مقدار سپرده بلند مدته ولی هرچی پول داشته باشه اضافه هرماه طلا میکنه 

من اصلا یه درصد نمیخوام این ادم پدر بچه ی من باشه گناه بچه چیه  الان پریود باید بشم چه جوری فق ...

بگو مادر من تنهایی بهتر از زندگی با همچین مردیه

انقدر اسم ابرو و این چیزارو نیارید که با همین حرفا گند خورده تو زندگی من نمیزارم بیشتر از این تباه شم

تنهایی والا خیلی بهتره تا زندگی اونم با این وضعیت

بعدم کار داشته باشی مشغول میشی شاید دیگ ب ازدواجم فکر نکنی

اصلا ازدواج برا چیه؟ هدف ازدواج چیه؟

تا ب حال ب این فکر کردی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بری درخواست طلاق بدی پدرشوهرت چیکار میکنه؟ خیلی سخته خوانواده ادم حامی نباشن  اصلا پدرشوهر ...

پدرشوهرم از خداشه من طلاق بگیرم 

میدونه مهریه تا بخوام بگیرم پدرم درمیاد 

شوهرمم که اصلا میز،از اون خاصیتش بیشتره

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
دعاکن برام من دیگه شک کردم یه وجود خدا ازارم به مورچه نرسید بخدا  ولی اگه خدایی هست خودص کمکم ...

حتما عزیزم

فقط با یجا نشستن و غصه خوردن چیزی حل نمیشه

تلاشتو بکن عزیزم

حتمااا ب جدایی و مستقل شدن فکر کن

از الان اقدام نکنی شرایطت بدتر میشه

پدرشوهرم از خداشه من طلاق بگیرم  میدونه مهریه تا بخوام بگیرم پدرم درمیاد  شوهرمم که اصلا ...

خب پس انشالله میتونی

سر مهریه تلاشتو بکن

نشد حداقل خودتو خلاص کردی دیگ زجرنمیکشی تا اخر عمر

بگو مادر من تنهایی بهتر از زندگی با همچین مردیه انقدر اسم ابرو و این چیزارو نیارید که با همین حرفا ...

من قصدم این بود درس بخونم خیلی درسم خوب بود زبانم عالی بود 

بعدش مهاجرت کنم برم 

حتی بدون خوندن کنکور زبان دادم رتبم شد ۹۰۰۰ 

قصد ازدواج نداشتم باهمیچن ادمی هم اصلا نداشتم 

اما شرایط،و جو و حرفا و فشارای خانواده م باعث شد اینجوری بشه اوضاعم 

الانم مامانم بابام میدونن من خوشبخت نیستم خودشونم ناراحتن

ولی طلاق رو با هرچیز بدی که فکرمیکنی یکی میدونن 

میگم اخه من بدبختی بکشم چون فلانی پشت سرم حرف نزنه؟؟؟

باهمین حرفامنو انداختن تو ازدواج

خب پس انشالله میتونی سر مهریه تلاشتو بکن نشد حداقل خودتو خلاص کردی دیگ زجرنمیکشی تا اخر عمر

پدرو مادرم نمیزارن 

منم مجبورم کوتاه بیام سر کج کنم 

اوندفعه پدرشوهرم میگه خب برووووو 

منم سرمو انداختم پایین هیچی نگفتم 

اصلا اینارو میگم خودم بدم میاد از،ضعفم 

خیلی داغونم کردن

من قصدم این بود درس بخونم خیلی درسم خوب بود زبانم عالی بود  بعدش مهاجرت کنم برم  حتی بدو ...

مشکل همینجاست همین طرز فکرا عامل بدبختیه ادماس

من مطمئنم پافشاری کنی میتونی طلاق بگیری پدرمادرتم کوتاه میان

زبانتم که میگی عالیه خب ادامه بده بعدش میتونی تدریس کنی

مطمئن باش بخوای و اراده کنی تا ی مدت دیگ راحت میشی و همونطور که میخوای زندگی میکنی

مشکل همینجاست همین طرز فکرا عامل بدبختیه ادماس من مطمئنم پافشاری کنی میتونی طلاق بگیری پدرمادرتم ...

مرسی از اینکه حرفامو گوش کردی 

ممنونم از همزاد پنداریت 

امیدوارم هیچکسی تواین فشار وضعیت من قرار نگیره 

کاش معجزه بشه 😔

پدرو مادرم نمیزارن  منم مجبورم کوتاه بیام سر کج کنم  اوندفعه پدرشوهرم میگه خب برووووو&nb ...

اصلا تسلیم نشو تا الان که موافقت کردی چی بدست اوردی؟

باید پافشاری کنی ب پدرمادرت بگو 

بگو عمرا برگردم تو اون زندگی دیگ هم همچین کاری نمیکنم

میخوام از این بعد راحت زندگی کنم تا الان ب حرفای شما گوش دادم ثمرش جز بدبختی چی بود؟

دیگ بسمه منم ادمم

مرسی از اینکه حرفامو گوش کردی  ممنونم از همزاد پنداریت  امیدوارم هیچکسی تواین فشار وضعیت ...

خواهش میکنم🌹

معجزه با دستای تو اتفاق میفته

با نشستن یگوشه هیج اتفاقی نمیفته برای زندگی بهتر تلاش کن چندروزی با خودت خلوت کن و بهترین تصمیم بگیر

تصمیمی بگیر که چندسال دیگ با پشیمونی ب گذشته نگاه نکنی

اگه الان کاری برای نجات خودت نکنی مجبوری تا اخر عمر سختی بکشی

مگه شما می‌دونی فردا چی میشه یا چه اتفاقی برای شما ممکنه پیش بیاد که داری غصه می‌خوری میشه پس‌انداز کرد یا نه؟!

اولاً من تا حالا ندیدم کسی با پس‌انداز بتونه خونه بخره ، یعنی همه با پس‌اندازشون یه کاری کردن ، بعد اون کار براشون سود داشته یا خیلیا رو دیدم که فکر می‌کردن تا ابد نتونن حتی یه متر زمین بخرن. اما روزگار چنان به وفق مراد اونا گشته که حالا صاحب چندتا خونه و ماشین و مغازه شدن.

هیشکی نمی‌تونه بگه قطعاً زندگی فلانی در آینده اینجوری میشه ، چون  فقط خدا می‌دونه آینده هر کسی چه شکلیه. اما یه چیزی رو بهت بگم که خودم بهش رسیدم ؛ شانس‌ ، بخت‌ یا هرچی که اسمشو بذاری تو زندگی همه وجود داره ، اما اینجوری نیست که هر لحظه بهت برسه. مثل صف نونواییه ، باید صبر کنی تا نوبتت برسه ، هر چقدرم دیر بشه اما بالاخره نوبتت میرسه. مطمئن باشید.

فعلا سعی کن زندگی کنید ، مخصوصاً برا همسرتون ،  وقتی میاد خونه اگه دمق بود یا خوب برخورد نکرد ، فکرنکنید با شماها مشکل داره ، مطمئن باشید توی محیط کارش مشکل داشته ، به جای اینکه شما هم باهاش دعوا کنید ، اونو درک کنید . بهترین کار اینه که نیم ساعت کاری باهاش نداشته باشید ، فقط یه چای بذار و برو .

توی زندگی زن‌ها رو میتونی با خیلی چیزا خوشحال کنی. اما می‌دونی مرد رو با چی میشه خوشحال کرد؟ طلا ؟ جواهر ؟ عطر ؟ لباس؟ خرید؟ مسافرت؟ ... هیچ کدوم !!!

مرد فقط و فقط با حرکات یه زن خوشحال میشه ، با عشق یه زن . اینکه بدونه دوسش داره .

شما همسرت رو خوشحال کن ، بهش بگو خودش مهمه ، مرد اگه بدونه زنش اونو می‌فهمه ، درک می‌کنه و دوسش داره کوه رو جابجا می‌کنه.

شما این کارها رو انجام بده بهتون قول میدم زودتر از موعد شادی به شما رو می‌کنه. زندگی کن.

با فکر کردن به این چیزا نه فکرتو مشغول کن ، نه غصه بخور!

ببخشید ، دلم گرفته بود. منظورم از این حرف‌ها شخص شما نبود . کلی گفتم برای هر کسی که می‌خونه.

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره! 
عزیزم مطمئنی؟باز اونجوری که من شنیدم این ۴۰ تومنارو هر چندماه یکبار باید واریز کنی بعد یه وام ۳۰۰ تو ...

ببین بستگی به شهرتون وپیشرفت کاری ساختمون داره

والله شهر ما انقدر پیمانکارش دیر میجنبن طرف یکسال ۴۰ تومن رو واریز کرده ولی هنوز پیشرفتی تو ساخت نداشته که بگن مرحله بعد رو واریز کن

آره وام هم داره حالا چند صد تومن رو هم نمیدونم ولی اون جوری که میدونم استراحت میدن بعد قسطش شروع میشه   

بازم خودت تحقیق کن عزیزم

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
ببین بستگی به شهرتون وپیشرفت کاری ساختمون داره والله شهر ما انقدر پیمانکارش دیر میجنبن طرف یکسال ۴۰ ...

اره عزیزم قسطای وامش سبک میشه منم شنیدم از موقعی که ثبت نام کنی یکسال طول میکشه بگن ۴۰ تومن اولیه رو واریز کنید ولی خب انقد بقول شما دیر پیش میبرن کارو که میترسیم اصلا خونه ای تحویل ندن