مگه شما میدونی فردا چی میشه یا چه اتفاقی برای شما ممکنه پیش بیاد که داری غصه میخوری میشه پسانداز کرد یا نه؟!
اولاً من تا حالا ندیدم کسی با پسانداز بتونه خونه بخره ، یعنی همه با پساندازشون یه کاری کردن ، بعد اون کار براشون سود داشته یا خیلیا رو دیدم که فکر میکردن تا ابد نتونن حتی یه متر زمین بخرن. اما روزگار چنان به وفق مراد اونا گشته که حالا صاحب چندتا خونه و ماشین و مغازه شدن.
هیشکی نمیتونه بگه قطعاً زندگی فلانی در آینده اینجوری میشه ، چون فقط خدا میدونه آینده هر کسی چه شکلیه. اما یه چیزی رو بهت بگم که خودم بهش رسیدم ؛ شانس ، بخت یا هرچی که اسمشو بذاری تو زندگی همه وجود داره ، اما اینجوری نیست که هر لحظه بهت برسه. مثل صف نونواییه ، باید صبر کنی تا نوبتت برسه ، هر چقدرم دیر بشه اما بالاخره نوبتت میرسه. مطمئن باشید.
فعلا سعی کن زندگی کنید ، مخصوصاً برا همسرتون ، وقتی میاد خونه اگه دمق بود یا خوب برخورد نکرد ، فکرنکنید با شماها مشکل داره ، مطمئن باشید توی محیط کارش مشکل داشته ، به جای اینکه شما هم باهاش دعوا کنید ، اونو درک کنید . بهترین کار اینه که نیم ساعت کاری باهاش نداشته باشید ، فقط یه چای بذار و برو .
توی زندگی زنها رو میتونی با خیلی چیزا خوشحال کنی. اما میدونی مرد رو با چی میشه خوشحال کرد؟ طلا ؟ جواهر ؟ عطر ؟ لباس؟ خرید؟ مسافرت؟ ... هیچ کدوم !!!
مرد فقط و فقط با حرکات یه زن خوشحال میشه ، با عشق یه زن . اینکه بدونه دوسش داره .
شما همسرت رو خوشحال کن ، بهش بگو خودش مهمه ، مرد اگه بدونه زنش اونو میفهمه ، درک میکنه و دوسش داره کوه رو جابجا میکنه.
شما این کارها رو انجام بده بهتون قول میدم زودتر از موعد شادی به شما رو میکنه. زندگی کن.
با فکر کردن به این چیزا نه فکرتو مشغول کن ، نه غصه بخور!
ببخشید ، دلم گرفته بود. منظورم از این حرفها شخص شما نبود . کلی گفتم برای هر کسی که میخونه.