2777
2789
عنوان

افسرده ترینم

86 بازدید | 7 پست

دوستان خیلی افسرده شدم  توایران عملا هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم یعنی نمیدونیم چ کنیم که به درامد خوب برسیم یه سری کارهاهم خیلی پول میخواد ک نداریم همسرمم قصدش اپلای کردنه منم نگرانم هرازگاهی میگم اگه نشد چی اونوخ چ کنیم هرازگاهیم میگم اگه بشه چجور میخوام تو یه کشور غریب زندگی کنم اصلا سردرگمم.😔😔

ار خب غربتم خیلی سختی های خودشو دار

اینجام ک از نظر من واقعا اینده هیچه

من خونوادم بذارن واقعا میرم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ار خب غربتم خیلی سختی های خودشو دار اینجام ک از نظر من واقعا اینده هیچه من خونوادم بذارن واقعا میر ...

واقعا منکه سردرگمم بخدا اینجا میبینم هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم به اونورم فک میکنم میگم یعنی میشه اونجا یه زندگی خوب درست کرد نمیدونم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم انقدر به این چیزا فکر کردم افسردگی گرفتم، حس می‌کنم هیچ جا هیچ آینده‌ای ندارم، نه ایران نه خارج، ...

اره دقیقا هرازگاهی میگم خوش بحال اونایی ک پولدارن دنیا برااوناس نه برا ما هرچی عشقشون میکشه میخرن هر کشوری هرسال دلشون میخواد میرن تفریح میکنن دوباره برمیگردن هعیییییی منم دقیقا افسرده شدم نمیدونم چیکار میشه کرد.

اره دقیقا هرازگاهی میگم خوش بحال اونایی ک پولدارن دنیا برااوناس نه برا ما هرچی عشقشون میکشه میخرن هر ...

آره والا، ما مثل اینکه اومدیم تماشای خوشحالی و خوشگذرونی پولدارا...

مشکلی با پولدار بودنه پولدارا ندارما، مشکلم بی‌پولی خودمه.

من که روزی ۴ تا قرص می‌خورم، یکم بیخیال بشم، کمتر زجر بکشم...

آره والا، ما مثل اینکه اومدیم تماشای خوشحالی و خوشگذرونی پولدارا... مشکلی با پولدار بودنه پولدارا ن ...

نه بابا چه مشکلی اونام تلاش کردن دیه البته که بنظر من 20سال پیش راحتتر میشد پولدار شد الان واقعا همه چی ریسکه معلوم نیس ک چی میشه فردا.