۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2015 عنوان عمل 102 بازدید | 13 پست سلام خانمها ببخشد امکان داره بعد عمل اطراف بخیه ها تا چند روز بی حس باشه ۴ هفته هست عمل کردم 1402/02/10 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3955 اصلا ممکنه حتی حسش برنگردهداداشمعمل کرده پاشو هنوز انگشتاش بی حسه بعد ۴سال از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2015 اصلا ممکنه حتی حسش برنگرده داداشمعمل کرده پاشو هنوز انگشتاش بی حسه بعد ۴سال اول خیلی ورم داشت الان ورم رفته ولی بی حسه
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2024 من ده سال پیش عمل کردم هنوز بی حسه توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2015 من ده سال پیش عمل کردم هنوز بی حسه چی ترسناک میشه بگه کجاتون بود
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3955 اول خیلی ورم داشت الان ورم رفته ولی بی حسه انشالله خوب میشه اگر هم نشد از دکترت بپرس کی خوب میشه از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2015 انشالله خوب میشه اگر هم نشد از دکترت بپرس کی خوب میشه اره فردا میخام برم دکتر بپرسم به نظرت راستش میگه یا نه نگه برو چند ماهه دیگه خوب میشه بیام همون ظوری وایستم الکی
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3955 اره فردا میخام برم دکتر بپرسم به نظرت راستش میگه یا نه نگه برو چند ماهه دیگه خوب میشه بیام همون ظوری ... گلمممکنه خوب نشه ممکنه به مرور برگرده شاید دکترتون هم نمیدونهمن داداشم این همه مدت خوب نشده اوایل کل پاش بی حس بود کم گم بهتر شد ولی انگشتاش خوب نشد از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2024 چی ترسناک میشه بگه کجاتون بود عمل کیست،، عمل باز بودزیر شکمم یه برش ریز دادنهنوز اطراف بخیه بی حسهخانم هایی هم که سزارین میکنن اکثرا تا مدت ها اطراف بخیه هاشون بی حسه توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2015 گلمممکنه خوب نشه ممکنه به مرور برگرده شاید دکترتون هم نمیدونه من داداشم این همه مدت خوب نشده اوایل ... فقط اطراف بخیه بی حس شده حس خیلی بدی هستش
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2015 عمل کیست،، عمل باز بود زیر شکمم یه برش ریز دادن هنوز اطراف بخیه بی حسه خانم هایی هم که سزارین میک ... مال منم عمل کیست بود ولی از داخل لبه واژنم بیرون اورد خیلی اذیت شدم
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2024 مال منم عمل کیست بود ولی از داخل لبه واژنم بیرون اورد خیلی اذیت شدم اوووووف چه ترسناک توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2015 اوووووف چه ترسناک حالا لبه کوجک واژنم همون سمت بی حس شده فقط همون طرف بخیه خورده
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3955 فقط اطراف بخیه بی حس شده حس خیلی بدی هستش شاد خوب بشه گلمخودم دستم بدجور برید تا دوماه حس نداشت از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ