2789

اصلا ممکنه حتی حسش برنگرده

داداشم‌عمل کرده پاشو هنوز انگشتاش بی حسه بعد ۴سال

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ده سال پیش عمل کردم هنوز بی حسه

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
اول خیلی ورم داشت الان ورم رفته ولی بی حسه

انشالله خوب میشه اگر هم نشد از دکترت بپرس کی خوب میشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
انشالله خوب میشه اگر هم نشد از دکترت بپرس کی خوب میشه

اره فردا میخام برم دکتر بپرسم به نظرت راستش میگه یا نه نگه برو چند ماهه دیگه خوب میشه بیام همون ظوری وایستم الکی

اره فردا میخام برم دکتر بپرسم به نظرت راستش میگه یا نه نگه برو چند ماهه دیگه خوب میشه بیام همون ظوری ...

گلم‌ممکنه خوب نشه ممکنه به مرور برگرده شاید دکترتون هم نمیدونه

من داداشم این همه مدت خوب نشده اوایل کل پاش بی حس بود کم گم بهتر شد ولی انگشتاش خوب نشد

چی ترسناک  میشه بگه کجاتون بود

عمل کیست،، عمل باز بود

زیر شکمم یه برش ریز دادن

هنوز اطراف بخیه بی حسه

خانم هایی هم که سزارین میکنن اکثرا تا مدت ها اطراف بخیه هاشون بی حسه

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
عمل کیست،، عمل باز بود زیر شکمم یه برش ریز دادن هنوز اطراف بخیه بی حسه خانم هایی هم که سزارین میک ...

مال منم عمل کیست بود ولی از داخل  لبه واژنم بیرون اورد خیلی اذیت شدم 

مال منم عمل کیست بود ولی از داخل  لبه واژنم بیرون اورد خیلی اذیت شدم

اوووووف چه ترسناک

فقط اطراف بخیه بی حس شده  حس خیلی بدی هستش

شاد خوب بشه گلم

خودم دستم بدجور برید تا دوماه حس نداشت