2777
2789
عنوان

کمکک راه حل برای ترک ناخن جویدن

491 بازدید | 15 پست

دخترم چهارسالشه خیلی ناخن میجوعه چکارکنم خیلی اعصابم خورد میشه طوری میخوره که خون میاد بعدش گریه میکنم. کسی راه حلی داره بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخن جویدن حتما نشانه‌ی اضطراب درونیه. ممکنه با تهدید یا تلخک زدن یا هرچی متوقفش کنید ولی چون ریشه‌ی مشکل از هست به شکل دیگه خودشو نشون میده. توصیه‌ی اولم اینه که حتما با یه روانشناس کودک صحبت کنید

حواس دخترتون رو پرت کنید، چیزی دستش بدید و... ولی مستقیم اصلا بهش گوشزد نکنید و تذکر ندید، حتما بدتر میشه ولی بهتر نخواهد شد

رو روابط خودتون و همسرتون دقت کنید، بچه‌ها خیلی از این اضطراب‌هارو از محیط میگیرن

زبانی که حق را نگوید به درد لیسیدن بستنی میخورد.
ناخون جویدن یک نوع استرس و اضطرابی داره ک باید کنترل و در نهایت خوب بشه،تشخیص من رفتن پیش مشاوره هست ...

روانپزشک بردمش گفت عه ناخونم میجوعه دیگه هیچی نگفت

سلام عزیزم خوب باید مشکل اصلیش که اضطراب و استرس هست رو حل کنید

خب آره حرف نمیتونه بزنه همین اذیتش می‌کنه بخدا اعصابم داغونه ازبس جیغ میکشه وگریه میکنه

روانپزشک بردمش گفت عه ناخونم میجوعه دیگه هیچی نگفت

روانشناش با روانپزشک فرق داره من عرض کردم روانشناس و نوع رفتار و صحبت کردنش رو ببینه هیجان و خشم و عصبانیتش رو ببینه و متوجه بشه در هنگام واکنش سریع عکسالعمل بچتون چی هست، و حداقل ۵ جلسه باید برین تا کمی جواب بگیرین

اسی بنظرمن برعکس بقیه هست اصلاازاضطراب نیست یجورعادت هست داروی تلخک بزن به انگشتاش که نتونه بخوردشون یه دوهفته انجام بده ان شاالله نتیجه میگیره اطرافیانم بودن بچهایکه ناخن خوردن وترک کردن ومدام ناخن هاش وکوتاه کن نزاربلندبشن

روانشناش با روانپزشک فرق داره من عرض کردم روانشناس و نوع رفتار و صحبت کردنش رو ببینه هیجان و خشم و ع ...

یکی میگه ببر روانپزشک یکی مغز اعصاب یکی روانشناس یکی غدد دیگه کم آوردم نمی‌دونم چه خاکی بسرم کنم

یکی میگه ببر روانپزشک یکی مغز اعصاب یکی روانشناس یکی غدد دیگه کم آوردم نمی‌دونم چه خاکی بسرم کنم

خانم ببر دکتر روانشناس اگر هم متوجه نیستی یه سرچ توی گوگل کن و بنویس کودکی که ناخن میجوه کجا ببرم، 

ی وقت توی خونه بحث با همسرتون ندارید؟؟ ازار و اذیت توسز بچه های نزدیکان ؟ از دست دادن یا فوت عضوی از خانواده ، این ناخن خوردن یک اختلال عصبی هست و حتما باید توسط دکتر روانشناس کنترل بشه، کار دکتر روانپزشک تجویز دارو هست این رو فراموش نکنید