2777
2789
عنوان

مرگ😞

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 41 پست

آیه الکرسی بخون 

منم وقتی میترسم از مرگ آخر شبا میخونم 

ولی خوب در جواب سوالت که اینهمه کار میکنیم و بعد ولش میکنم چه میشه کرد اگر کار نکنیم که زندگیامون نمیگذره 

بعد ما نه اولین نفریم نه اخر نفر روال دنیاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای توروخدا منم ی مدت ب این چیزا فکر میکردم روانی میشدم ببین اصلا ب این چیزا فکر نکنین همه ما مسافریم تو این دنیا پس سعی کنید طوری زندگی کنید ک آخرین روز عمرتون حسرتشو نخورین ک عی کاش شاد تر بودین کارایی ک میخاسین بکنین و نکردین حرفایی ک باید میزدینو نزدین و بلعکس ب این فکر کنین ک انگاری قراره فقط اتفاقای قشنگ و خوب براتون بیوفته و تا همه آرزوهاتون برآورده نشده نمی‌میرنن منکه خودمو اینجوری قانع میکنم😊تمرین کنین خیلی خوبه

🖤
آیه الکرسی بخون  منم وقتی میترسم از مرگ آخر شبا میخونم  ولی خوب در جواب سوالت که اینهمه ...

مرگ ترس نداره بنظرم خیلی خوبه،من از زندگی میترسم،میترسم سالیان دراز زنده بمونم و همینجوری درد بکشم

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
دیدگاهتوعوض کنی اتفاقا حالتم خیلی خوب میشه برنامه زندگی پس اززندگی روببین خیلی قشنگ نشون داده اگه در ...

نگاه کردم یکی دو قسمت انقدر ترسیدم که گفتم کاش نمیدیدم اون قسمتو دیدم که داداشش مرده بود و قبل خواب قسم داده بود که بمیره

فکر کردن ب مرگ میگن خیلی خوبه. حداقل باعث استغفار کردن و انجام کارهای خوب میشه و دوری از گناهان .&nb ...

چندوقت پیش مریض شدم تو خواب و بیداری چیزایی دیذم که بعد اون همیشه نگرانم🥲

نگاه کردم یکی دو قسمت انقدر ترسیدم که گفتم کاش نمیدیدم اون قسمتو دیدم که داداشش مرده بود و قبل خواب ...

قسمت بی نهان رو ببین خب همه چیز بستگی داره به اعمال و کارای آدمی اگه خوب باشی به هیچکس ظلم نکرده باشی حق الناس گردنت نباشه پس نباید ترسی داشته باشی