2777
2789
عنوان

مرگ😞

347 بازدید | 41 پست

این موقع های شب که میشه از ترس اینکه مرگ خودم یا عزیزام نردیک باشه بااینکه خستم و کل روز سرکار بودم خوابم نمیبره حتی کتاب سفر روحم خوندم تاثیری نکرد😞

شما چطور کنار میاید بچه ها؟؟ اینکه این همه تلاش کنیم و اخر همه چی و بذاریم و بریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم عمر دست خداست اینطوری روحتون در عذابه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...

خب یه کارایی بکن که یه چیرایی با خودت ببری 

مناجات حضرت علی علیه السلام واقعا عالیه 

میگه خدایا به تو پناه میبرم از روزی که نه مال و نه فرزند هیچ سودی برام نداره  جز یه قلب سالم ❤️

دیدگاهتوعوض کنی اتفاقا حالتم خیلی خوب میشه برنامه زندگی پس اززندگی روببین خیلی قشنگ نشون داده اگه درست زندگی کنیم آدم خوبی باشیم دنیای ابدی جایگاه خوبی داریم تامیتونی خوبی کن بدون خودنمایی بدون منت گذاشتن و پز دادن و آبروی طرف رو بردن،تاجاییکه میتونی دست بقیه رو بگیر 

من مرگ خودم شیرینترین آرزومه چون قلبمو جلو چشام ۵ آذر ۱۴۰۰ گذاشتن زیر خاک و یکسال و نیمه دارم این کابوسو زندگی میکنم😭😭😭😭قلبم به حد مرگ درد میکنه،کاش یکی بهم میگفت تا کی مجبورم بودن توی این دنیای مسخره رو تحمل کنم؟کی روزش میرسه داداشمو بغل کنم؟کی بازم صدام میکنه   با چشای قشنگش نگاهم میکنه؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭