2777
2789
جانم

کی برام خواستگار میاد؟
چی قبول میشم؟

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاس میشی جز یکیش

کدومش؟؟؟ 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
پدرشوهرم قصدش چیه اشتی یا جدایی  مادرشوهرش چی قصدش چیه  میتونن شوهرم رو بیارن کوتاهی میک ...

عزیزم حس میکنم ک پدر شوهرت زیاد آدم درستی نباشه مادر شوهرش فک می‌کنه با اینکار روابط درست میشه و اوضاع با زمان بهتر میشه 

جانم

اسمم فائزه هست .

ببخشید طولانیه ... برات آیت الکرسی میخونم لطفا همه رو جواب بده

میشه یکم خصوصیات ظاهریمو بگی و بعد بگی اینارو ؟

بین دوتا شغل گیر کردم میشه بگی بنظرت کدوم بهتره؟ اولی یا دومی ؟

آیا اون پسری که تو ذهنمه دوسم داره یا نه؟

کی ازدولج میکنم با چجور آدمی اخلاقش چجوریه؟؟ و شغلش چیه؟خوشبخت میشم؟

عزیزم حس میکنم ک پدر شوهرت زیاد آدم درستی نباشه مادر شوهرش فک می‌کنه با اینکار روابط درست میشه و اوض ...

عزیزک پدرشوهرم اتفاقا بهش بیشتر امیدوارم 🤦🏿‍♀️

به نظرت شوهرم چند وقت دیگ برای آشتی میاد.

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید